Halloween Horror Fest 2015

Movie Park Germany brengt 4 nieuwigheden

Vanaf 1 oktober tot en met 31 oktober is het opnieuw griezelen geblazen in Moviepark Germany. Ook voor de allerkleinsten is er Kinderhalloween.

20150913 MPG Halloween180Halloween Horror Fest is in al die jaren uitgegroeid tot 1 van de absolute referenties wat betreft Halloween in Europese pretparken. Het is voor de vele fans dan ook elk jaar weer uitkijken naar wat het Duitse film-themapark in petto heeft. En ook dit jaar weet Moviepark weer te verrassen met 4 nieuwigheden: 2 nieuwe horror mazes en 2 nieuwe shows.

Het park pakt bovendien voor de eerste keer uit met een outdoor-labyrinth. Op een oppervlakte van meer dan 2000m² brengt "Evil Dead" de moedige bezoekers in het bos, gebaseerd op de demonische horror-remake ‘The Evil Dead’.

In het nieuwe slachthuis, ‘The Slaughterhouse’, hebben ze een monsterlijke manier gevonden om de mensen van eten te voorzien nadat al het vlees als gevolg van een vreemd virus geïnfecteerd is.

Daarnaast kunnen de bezoekers in Moviepark Germany nog 4 andere vertrouwde horrorattracties terugvinden: Deathpital (vanaf 16 jaar), Bamboo Twister (vanaf 12 jaar), Circus of Freaks (vanaf 16 jaar) en Infected (vanaf 16 jaar).

Halloween Horror Fest is niet alleen griezelen en huiveren in de verschillende labyrinten maar is ook genieten van aangepast entertainment. Voor dit seizoen heeft het Duitse park twee nieuwe shows voorzien.
De eerste, ‘Lake of Lost Souls’, is een lasershow aan de Santa Monica Pier waar in de dichte mist over het water rusteloze zielen proberen te ontsnappen uit de onderwereld. Herkenbare filmmuziek speelt op de achtergrond en een leuk lichtspel wordt aangeboden waarbij de strijd van licht tegen de schaduwwereld geaccentueerd wordt.
Maar ook op het befaamde New York Plaza stadium valt er van alles te beleven: in ‘The Scary Tale Terror’ trekt de boze heks op een bloedige kruistocht om alle bekende sprookjesfiguren uit te roeien. Pinocchio en Roodkapje slaan alvast de handen in elkaar tijdens deze dans- en zangshow om tegen de heks in te gaan.

Het ganse park ademt Halloween uit. Zo zijn er twee scare zones: Hell’s Village en The Old West. Maar ook in Nick Land is er Halloween-sfeer, speciaal op kindermaat. Tussen 12u00 en 17u00 kunnen de kids zich uitleven in het griezel-vriendelijk gedeelte van het park, waar heksen verhaaltjes vertellen, waar er een workshop is van pompoensnijden en waar ze ook geschminkt worden. Van het gruwelijke reilen en zeilen in de rest van het park,hebben de kinderen in deze “monster-vrije” zone alvast geen last.

20150913 MPG Halloween640

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag in oktober kunnen de bezoekers van 18u00 tot en met 22u00 zes horrorattracties ontdekken. In de straten van het park dwalen maar liefst 250 monsters rond om de bezoeker in de stemming te brengen. Het loont overigens de moeite om even te kijken op: www.halloween-horror-fest.de, want met de online-actiecode 'evildead' kunt u in de Movie Park Webshop voor de eerste drie zaterdagen tien euro besparen.