Hellendoorn klaar voor de heksen

Vanaf 3 oktober tot en met 1 november kunnen bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn weeral genieten van het jaarlijkse Heksendoorn, het spannende Halloween familie evenement.

20150911 Heksendoorn180Ondertussen organiseert het sympatieke Nederlandse pretpark het Halloween feest alweer voor de 15e keer. Het park wordt dan omgetoverd tot het domein voor heksen en andere griezelige figuren.
Het ganse park ligt bezaaid met pompoenen en bezems en er zijn leuke en spannende extra's voor jong en oud.

De attracties beloeven alvast best spannend te zijn. Zo kunnen de dappere bezoekers alleen tijdens Heksendoorn de Griezel Grot betreden, een super spannend ondergronds spookhuis met smalle gangetjes, donkere ruimtes, griezels, enge dieren… Kaartjes aan € 1,00 zijn verkrijgbaar bij de entreekassa's en Informatiebalie in het park. Om de wachttijd te beperken geeft een kaartje eenmalig toegang in een tijdvak van 15 minuten.

Ook zal er een spannende extra griezelshow worden opgevoerd: de Heksendoorn show van Kareltje & Jasmijn is dagelijks te zien van 3 oktober t/m 1 november in het Gouden Theater Paleis in Avonturenpark Hellendoorn.

De allerkleinsten kunnen met de Vrolijke Vogelverschrikkers op stap in het maïsdoolhof in Dreumesland. Dat wordt griezelen en lachen geblazen!

20150911 Heksendoorn640

Op zaterdag 17, 24 of 31 oktober 2015 kunnen de bezoekers lekker lang griezelen in het donker. 
Het park is dan geopend tot 21u00. De attracties sluiten om 20u30 en de avonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20u45. Dreumesland sluit om 18u30 en ook de Wild Waterval sluit rond 18u30 uur i.v.m. de opbouw van de vuurwerkshow.