Nigloween

Halloween in Nigloland

Een van de gezelligste familieparken in Europa, is zonder twijfel Nigloland. Het herfstseizoen wordt er dan omgetoverd in Nigloween.

20150910 Nigloween180Het Franse pretpark, ten zuiden van Reims, bereidt zich volop voor in het transformeren van het park, met een groots decor, verrassende spektakels, nieuwe animaties en een magisch vuurwerk. Het park wil immers klaar zijn om de bezoekers te verwennen met een uniek, magisch en sensationeel Halloween-gebeuren. Sinds 2002 probeert het park de spirit van Halloween over te brengen en ook in 2015 zal dit gepaard gaan met enkele unieke attracties maar ook met enkele nieuwigheden.

Zo zijn er de stuntmannen die op hun moto de muur van de dood (Le Mur de la Mort) zullen oprijden. In het Rock’n’Roll gedeelte van het park zal de Sheriff van de Schrik met zijn wagen te vinden zijn. Buitenaardse fenomenen zijn niet veraf. Elke avond in het hotel van Nigloland (het viersterrenhotel Hôtel des Pirates) zal tijdens de Allerheiligenvakantie (in Frankrijk valt die van 17 oktober tot en met 1 november) een nieuwe show zijn rond magie.

Uiteraard zijn er ook enkele wederkerende attracties en spektakels, zoals het Wolvenspektakel, de metamorfose van de Weerwolf, het Skelettenorkest, de maquillage-ateliers en de vrolijke momsterband… Bovendien wordt het spookhuis net nog iets griezeliger dan anders.
Tijdens de herfstvakantie wordt de dag ook nog met vuurwerk afgesloten.

20150910 Nigloween640

Kortom, Nigloland is een familie-vriendelijk park, waarbij Halloween niet al te eng is voor gezinnen met kinderen, maar waar er zeker en vast een waaier aan extra activiteiten te vinden is tijdens deze periode. Tel daarbij de vele attracties in het sfeervolle park, en dan weet je dat dit zeker en vast het bezoekje waard is…