Haunted Castle in Kasteel Keukenhof

Halloween en Horror festival in Lisse

Voor alweer het vijfde achtereenvolgende jaar nemen vampiers, heksen en ondoden op 30 en 31 oktober het landgoed van Kasteel Keukenhof over.

20150908 KeukenhofHalloween180Dit evenement gaat de durver niet in de koude kleren zitten! Baan je een weg door de vele bloedstollend spannende locaties en ontmoet de bont uitgedoste personages die niets liever doen dan je de stuipen op het lijf jagen.
Sta jij stevig in je schoenen? Dan mag je dit Halloween en Horror festival, Haunted Castle, niet missen.

Laat je deze donkere herfstavonden meeslepen in een wereld van horror en angstaanjagende taferelen.
Breng een bezoekje aan de spookhuizen, waaronder het notoire Doll House, het Labyrinth of bewandel de Trail of Terror. Ben je als de dood voor zombies? Vermijd dan de Scarezone, waar ze opgesloten zitten…maar voor hoe lang?!
Horror Carnivale is het akelige huis van een groep losgeslagen clowns, die alles doen om je aan het lachen te brengen, of toch niet?!

Op het terrein zijn gedurende het festival vele spectaculaire, spannende, bloederige en doodenge shows te bekijken. In het Panic Pictures House worden allerlei horror en thriller films vertoond. Ook zijn er verschillende verhalenvertellers aanwezig op Haunted Castle, die duistere verhalen vertellen.
Tijdens Haunted Castle kun je ook schrijvers van horror- en thrillerboeken kunnen ontmoeten. Tot slot kunnen bezoekers terecht op de Haunted Castle markt met verschillende kraampjes van exposanten.
Of je nu samen met je geliefde, vrienden of familie komt: deze Halloween ervaring op het prachtige landgoed van Kasteel Keukenhof biedt iedereen het perfecte horrorspektakel.

20150908 KeukenhofHalloween640

Haunted Castle is te bezoeken op 30 en 31 oktober op Kasteel Keukenhof te Lisse.
Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.hauntedcastle.nl.
Haunted Castle is op vrijdag 30 oktober geopend van 17:00 - 24:00 uur en op zaterdag van 12:00 - 24:00 uur.
Op beide avonden vanaf 17:00 uur geldt een leeftijdsadvies van 16 jaar en ouder.
Het is toegestaan om verkleed te komen, maar uiteraard niet noodzakelijk.