Op boevenjacht in Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt verwelkomt Mega Mindy tijdens de herfstvakantie: van 27 tot en met 31 oktober gaat ze samen met alle bezoekers op boevenjacht tijdens de Mega Mindy Boevendagen.

20141025-PIH-MegaM180Tijdens de herfstvakantie baadt ook het indoorpark van Plopsa in de Limburgse hoofdstad in Halloweensfeer: het kinderpark wordt gedurende de hele herfstvakantie in een schrikwekkend kleedje gestoken.

Tijdens de weekdagen komt bovendien Mega Mindy op bezoek in Plopsa Indoor Hasselt. Dan vinden daar de Mega Mindy Boevendagen plaats, een interactief evenement waarbij bezoekers, zodra ze het park betreden, middenin een heus avontuur terechtkomen: er werd door gemene boeven immers een ‘echte’ bom geplaatst in het indoorthemapark.
Mega Mindy heeft daarom jullie hulp nodig om de code te vinden die de bom onschadelijk maakt.
Om 14u00 en 16u00 kunnen de bezoekers bovendien tijdens die weekdagen genieten van een knallende Mega Mindy liveshow en meezingen met haar bekendste hits.

20141025-PIH-MegaM640

Het park zelf is natuurlijk de hele vakantieperiode dagelijks geopend. Van 25 oktober tot en met 2 november 2014 kan men er terecht voor een onvergetelijk Halloweenfeest van 10u tot 17u30. Zo tekent ook Bobo, het blauwe konijn, present tijdens het eerste weekend. Hij brengt er een gloednieuwe show.