Herfstkriebels in Bokrijk

Sfeervol Halloween in Openluchtmuseum

In het Limburgse Openluchtmuseum van Bokrijk is er zo veel te beleven, goed voor een hele dag in- en outdoor plezier voor het hele gezin, tijdens het feeërieke Herfstkriebels in Bokrijk!

20141023-Bokrijk180Ook Halloween heeft toegeslagen in Limburg. Bokrijk pakt uit met enkele leuke activiteiten op zaterdag 1 & zondag 2 november 2014 zoals het verdrijven van de spokenplaag, je laten omtoveren bij de knotsgekke spoken make-over, meedoen aan de trick or treat challenge, enz. Kom ook luisteren naar allerlei heksenverhalen. In Bokrijk is er voor de dappersten bovendien het durversparcours met deathride en speleo mammoet... Er zijn ook allerlei leuke knutsel workshops (gratis).

In Bokrijk heerst een enge Spokenburgemeester, een echte terreur voor de spokenbewoners van het Domein. Ze sidderen en beven voor zijn verschijning en zijn wrede handlangers. En toch hebben ze al hun moed verzameld om een burgemeesterverkiezing op te eisen. Volgens hun eeuwenoude wetboek kan dit enkel tijdens de Halloweenperiode. Dan worden ze immers zichtbaar voor de levenden en hopen ze op hun steun, want iedereen mag mee stemmen. 
Er is echter één probleem : de heersende burgemeester kan elke kandidaat een proef opleggen die ze moeten voltooien vooraleer ze verkiesbaar worden. 
En listig als hij is, kiest hij er één die ze onmogelijk kunnen vervullen zonder de hulp van kinderen…

20141023-Bokrijk640

Programma
12u30 Welkom in Herfstrijk!
13u00 Griezeldisco
14u15 Karolien Goris
15u00 Noba's verkleedfeest
15u45 Popkidz
16u30 Boembox