Kindvriendelijk griezelen in De Panne

Tijdens de herfstvakantie is Plopsaland De Panne opnieuw in een halloweenkleedje gestoken: van 25 oktober tot en met 2 november staat het park in het teken van dit griezelfeest. Beleef alvast een onvergetelijk Halloweenfeest met Piet Piraat en Ketnet.

20141030-Plopsalloween180De gastheer van dit griezelfeest is ook dit seizoen de Pompoenkoning. Hij heeft een aantal griezels uitgenodigd om op verschillende plaatsen in het park een spetterend Halloweenfeest te vieren. Dit alles in een kindvriendelijke sfeer.

Ook Piet Piraat is weer van de partij. Samen met Berend Brokkepap neemt hij de bezoekers mee op avontuur tijdens de Piet Piraat Halloweenshow in het Plopsa Theater (13u00 en 14u00). De kleinste kindjes kunnen misschien wel even schrikken van de mummy, maar hij is slechts eventjes in de show te zien.
Wie op zoek is naar nog meer sensatie, kan zich wagen aan een ritje in het spookhuis The Thriller. Zowel de Piet Piraat Halloweenshow als een bezoekje aan het spookhuis zitten begrepen in de toegangsprijs voor een dagje Plopsaland De Panne. Op het kasteelplein is er de knotsgekke heks Serafine die met haar muzikale ratten de bezoekers entertaint met haar komisch zangtalent. Check zeker het programma want na Serafine duiken ook meerdere heksen op die de kinderen graag een dansje aanleren. Uiteraard mogen de papa’s en mama’s ook deelnemen aan deze dosis heksenpret.
’s Avonds is het dan weer Halloweenfeest op het Dorpsplein tijdens Bibber Bibber Boe.

20141030-Plopsalloween640

Op weekdagen, van 27 tot en met 31 oktober, organiseert Plopsaland De Panne daarbovenop de ‘Ketnet Halloween Nocturnes’. Op deze dagen is het park open tot 19u00 waarbij de dag wordt afgesloten met een betoverend vuurwerk.
Bezoekers genieten dan dagelijks als extra van de show ‘Ketnet King Size On stage’ met Charlotte en Dempsey uit ‘Helden’. Zeer leuk voor de Ketnet-fans van dit programma. Samen met hen neemt ze een heleboel doldwaze King Size spelletjes mee: van de Wilde Wasmachine tot het Snode Snotspel.
Bezoekers kunnen zich inschrijven bij de King Size Kiosk om zo misschien mee te spelen. King Size on Stage gaat door in het Plopsa Theater om 16u15 en 17u15.
Dit allemaal bovenop het andere aanbod. De Piet Piraat Halloweenshow zijn tijdens deze dagen te bewonderen om 14u00 en 15u00.

"We merken de steeds groeiende populariteit van het thema.", besluit Wim Wauters, parkmanager van Plopsaland De Panne. "Naar aanleiding van de Belgische herfstvakantie pakken we dan ook dit jaar weer groots uit met het Halloweengebeuren."