Halloween in Legoland Deutschland

Ridderland in de ban van Halloween

Drie weken lang is het feest in Legoland Deutschland tijdens Halloween waar het spookachtige Ridderland decor is van allerlei leuke griezelactiviteiten.

20141008-LegolandHalloween180Spinnen kruipen over de kantelen van het kasteel van de grote ridder, spoken achtervolgen de Fire Dragon achtbaan, vampieren en heksen halen allerlei kattenkwaad uit. Het is duidelijk dat ook Legoland Deutschland Resort in de ban is van Halloween. Het Ridderland gedeelte is voor de gelegenheid getransformeerd in een met spinnenwebben bedekt halloweenland. Vleermuizen en pompoenen geven extra pigment aan een griezelig mooi horror paradijs. Graaf LEGO® en zijn vampierprinsessen zijn alvast verheugd om de kleine spokenjagers te begroeten. Vlakbij het kasteel van de Ridders is er het mysterieuze Verschrikkingshuis waar het er griezelig aan toegaat. Donkere, kronkelige gangen, met gevaar achter elke hoek. Het is een uitdaging voor zowel de kleine als de grote bezoekers. Op bezoek bij heks Pimpinella gaat het er alvast iets gemoedelijker aan toe, bij haar kunnen de bezoekers alvast langs komen voor een "Trick or Treat".

Op 11 oktober is Halloween van start gegaan met de uitdaging om deel te nemen aan de Legoland Pompoen uitdaging. Doel is alvast om met 100.000 oranje bouwsteentjes een driedimensionale pompoen te bouwen.
En er is nog veel meer te beleven. Wat denk je van een griezelmarkt of de heksenshows tijdens de weekends.

Op 31 oktober is er de finale met een Kindermusical, waarin de ondeugende vrienden Yoyo en Doc Croc de hoofdrol spelen op het podium van de LEGO Arena waar ze Wonderland Alakazam beschermen tegen drie boze heksen. Deze musical "SimsalaGrimm - Terugkeer van de sprookjesachtige redder" zal die dag drie keer te bewonderen zijn.

20141008-LegolandHalloween640

Praktisch: tot en met 31 oktober kunnen de bezoekers terecht voor Halloween in Legoland Deutschland Resort.
Er zijn leuke mogelijkheden om te overnachten.
Te boeken via Kristof Holidays

KristofHolidays300150-LegolandDE