Griezelpret aan het Gardameer

Gardaland Magic Halloween is begin oktober van start gegaan, klaar om de bezoekers te ontvangen in een fun doch schrikwekkend kader.

20141008-Gardaland-MagicHalloween180Vanaf 4 oktober kunnen bezoekers aan het Italiaanse pretpark elk weekend genieten van een magisch Halloween seizoen. Tot aan het Halloweenweekend zal dit onmisbare herfstevent het park in de ban houden: monsters, skeletten, vampieren, spoken, bloeddorstige spinnen en vleermuizen, tovenaars en heksen,… ze zijn allemaal van de partij om mee Halloween te vieren. Het ganse park ademt Halloween uit, ook gastheer Prezzemolo die voor de gelegenheid vergezeld is van enkele vreemde karakters.

Wanneer de duisternis valt, is het tijd voor de Halloween Parade, een optocht van allerlei duistere figuren die in stijl bij de bezoekers passeren. Phantasmagorical is alvast een niet te missen show, een beetje het kroonjuweel van Gardaland Magical Halloween.

Ook het hotel is voor de gelegenheid aangepast. Er zijn speciale pakketten gemaakt voor de gasten met allerlei leuke extra’s. Enkel oppassen dat je als bezoeker niet van de prijs gaat schrikken…

Op 31 oktober is er de Halloween Party, een niet te missen avond van 19u00 tot 22u00 waar Valley of Kings de locatie is waar alle monsters samenkomen om de nacht in te dansen.

20141008-Gardaland-MagicHalloween640