ZoorRror 2014 in Bellewaerde

Familiegericht Halloween

Nieuw voor deze Halloween-editie in Bellewaerde zijn een nieuwe show en een exclusieve avondopening. Het park bouwt verder op het succesvolle recept van ZoorRror.

20141013-BLW-halloween180Al voor de dertiende keer kunnen bezoekers terecht in Bellewaerde voor het vieren van Halloween. Vanaf 18 oktober kan men een daggetje pretpark-dierenpark plannen in combinatie tonnen pompoenen, halloweenattracties, verbluffende decors en verrassend griezelige momenten, voor zowel de jongsten als de oudsten van het gezin.

Het halloweenconcept in Bellewaerde is onveranderd gebleven: de 5 ZoorRror Monsters hebben elk hun angstaanjagende zone met aangepaste attracties en halloweendecors doorheen het park. Toch lijkt het park dit seizoen net iets enger dan anders. Ook de figuren zijn prominent aanwezig en schrikken er niet voor terug om de kinderen de angst van hun leven aan te jagen. Zorg dus zeker om de anti-monsterkaartjes bij de inkom op te pikken alvorens het park te betreden.
Ook dit jaar is voor de allerkleinsten KidsPark omgetoverd tot een Slime Zone waar kleurrijke monstertjes happy halloween vieren. 

Er is ook een nieuwe familieshow: ZoorRror Circus waar een circusdirecteur de strijd aangaat met gemuteerde monsters in zijn circus. Tijdens de 20 minuten durende voorstelling vallen de toeschouwers van de ene verbazing in de andere en zijn ze getuige van geheimzinnige illusies en adembenemende acts.

Op vrijdag 24 oktober opende Bellewaerde voor jongeren en volwassenen van 18u00 tot 23u00 als Bellewaerde KNT - Halloween Night. Tijdens deze exclusieve avondopening ging het er extra heavy aan toe met meer dan 30 halloweenacteurs, 17 attracties, scare zones en een finale DJ Show met vuurwerk en special effects. Bokotor’s Fanta’Maze en ZoorRror Tunnel waren extra spannend. De avond was uitverkocht en dus een groot succes.
Meer informatie op www.bellewaerdeKNT.be 

Ook dit jaar zijn er de Halloween ZoorRror Nocturnes: op 25, 26 & 31 oktober en 1 november is Bellewaerde geopend tot 21u00. Ook dit jaar kunnen mensen reserveren voor het speciale Halloweenbuffet tijdens deze nocturnes. Niet alleen de attracties blijven langer open, maar het park wordt griezeliger eenmaal de duisternis is gevallen. De avond wordt tijdens de nocturnes afgesloten met een spectaculair muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein.

20141013-BLW-halloween640

Praktische informatie
Halloween ZoorRror is er op 18 en 19 oktober en van 25 oktober tot 2 november van 10 uur tot 18 uur.
Tijdens de Halloween ZoorRror Nocturnes op 25, 26 & 31 oktober en 1 november kunnen bezoekers extra lang genieten van alle attracties tot 21 uur. Als afsluiter van de avond is er een spectaculair muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein.
Bellewaerde KNT - Halloween Night op 24 oktober van 18 tot 23 uur.
Voor meer informatie en tickets, surf naar www.bellewaerde.be.