Halloween in Walibi Belgium

Grootste Halloween evenement in België
#HLW2014: Zombies vs Vampires

Walibi Belgium is weer gereed om overspoeld te worden met Halloween-liefhebbers. Met niet minder dan 7 haunted houses, 7 nocturnes met spectaculaire slotshow, 6 scare zones, een Vampire Dinner Show en 150 zombies en vampieren worden zij alvast verwend.

20141010 WalibiB-Halloween180Het Halloween aanbod in Walibi Belgium teert verder op de succesformule die het park al enkele jaren hanteert. Bovendien slaagt het park erin om het event jaar na jaar boeiend te houden met de introductie van enkele nieuwigheden. Dit jaar is alvast geen uitzondering. Het grootste Halloween evenement in België, met meer dan 100.000 bezoekers, gaat vanaf 18 oktober van start onder de naam #HLW14 : Zombies vs Vampires. De online verkoopskanalen zijn open, laat het bloed dus maar rijkelijk stromen!

#HLW14 is een 11 daags Halloween festijn, met een rijkgevuld programma aan. De afgelopen jaren was het succes zo groot dat het park reeds verschillende malen uitverkocht was op 31/10 en 1/11. Om de bezoeker beter van dienst te zijn, is het aantal nocturnes dit jaar uitgebreid van 5 naar 7. 

Met niet minder dan 7 haunted houses, waaronder 2 grote nieuwigheden, is een bezoekje aan Walibi Belgium tijdens deze periode niet voor watjes. Project Z, Virus, Toxic River, Panic House 4D, Asylum, Villa13, Walibi’s Secret, zijn de namen van de spookhuizen die grote en kleine zieltjes zullen doen griezelen. Aan ieder spookhuis werd een angstfactor toegekend, betreed deze dus enkel met volledige kennis van zaken! 
De nieuwigheden zijn Asylum (angstfactor 5/5) en Panic House 4D (angstfactor 4/5).
Asylum is onder gebracht in een eeuwenoud herenhuis. Achter de imposante gevel bevinden zich heel wat geheimen die het daglicht niet mogen zien. Igor, de niet zo alledaagse directeur van dit gekkenhuis, heeft van deze plek een heus laboratorium gemaakt om onsterfelijke wezens te creëren. Reeds jaren is Igor op zoek naar de ultieme kruising van zombies en vampieren. Het ultieme monster zal een creatie van hem zijn!
Panic House 4D is dan weer een film in een ware horror cinema die u mee zal nemen naar plaatsen waar u liever niet geweest zou zijn...

In totaal zijn er ook 6 scare zones. Horror zit in de details… en de details zijn overal! In Walibi Belgium schuilt horror in elk detail en beleeft men niet enkel de meest onverwachte taferelen tussen de vier muren van de haunted hauses. Tonnen pompoenen, hooi, maïs en hopstengels kleden het park en de 6 scarezones aan: Transylvania, Asylum Garden, Cyborg Area, Walk of Death, Kids Halloween en Zombie Ba.
Overal zal men zombies, vampieren en andere ongekende wezens kunnen tegenkomen. 

Tijdens Halloween, zal ook WALIBI CONNECT een aangepast jasje aantrekken. Met deze applicatie, gratis te downloaden voor IOS en Android smartphones, krijgt men zicht op de wachttijden voor de 8 grootste attracties, een interactief parkplan met geolocalisatie en kan men communiceren met andere bezoekers en het park via een gepersonaliseerde timeline. Naast een volledig nieuwe Halloween look, zijn vanaf 18 oktober ook het maken en delen van zombie of vampier selfies mogelijk. En bovendien zal hij u ook verwittigen wanneer de spectaculaire slotshow van start gaat. Zal uw smartphone ook beginnen trillen en gillen? 

20141010 WalibiB-Halloween640

Halloween Vampires vs Zombies vindt plaats op 18, 19, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 oktober, 1 en 2 November.
Nocturnes (park open tot 21u met slotshow): 18, 25, 26, 29, 30, 31 oktober en 1 november
Online aangekochte tickets geven altijd garantie tot toegang.
Link naar kalender en tickets: https://www.walibi.com/belgium/be-nl/halloween/info/kalender