Halloween Fright Nights van start op vrijdag

Walibi Holland klaar voor 14e editie

De bezoekers van Walibi Holland kunnen op vrijdag 10 oktober weer naar hartelust griezelen, want dan barst het horrorspektakel Halloween Fright Nights voor de 14e keer los in het Nederlandse pretpark.

20141007-WH-HalloweenFN180Door de jarenlange ervaring van de Halloweencrew op het gebied van scares en het bouwen van Haunted Houses, wordt het event naar een ongekend hoog niveau getild.
Scott Bravenboer, show designer van Halloween Fright Nights, geeft alvast toelichting: “Voor de ontwikkeling en bouw van het nieuwe Haunted House is gebruikt gemaakt van 14 jaar ervaring in het bouwen van de zogenoemde loopspookhuizen. Hier hebben we alle ervaringen en learnings die we hebben opgedaan in de afgelopen jaren verwerkt”. Hierbij wordt actief op zoek gegaan naar innovaties, elementen die vernieuwend zijn en verder gaan dan gebruikelijk. Hierdoor brengt het nieuwe Haunted House het event Halloween Fright Nights naar een nog hoger niveau.

‘Jefferson Manor’
Dit jaar ontdekt de bezoeker een volledig nieuw Haunted House, ‘Jefferson Manor’, een groot verlaten landhuis met ronddwalende geesten. De familie Jefferson riep jaren geleden geesten op en zijn daarna op mysterieuze wijze overleden. Niemand is veilig in dit nieuwe loopspookhuis van Halloween Fright Nights in Walibi Holland.
‘Jefferson Manor’ wordt aanstaande vrijdag op een wel heel speciale wijze geopend… Tussen 17u00 en 18u00 uur draaien een aantal bekende Nederlanders mee in het Haunted House. In de middag volgen zij een Scare Training, waar de Scare Trainers ze de fijne kneepjes van het vak leren. Daarna gaan ze de grime in om tot geest te worden ‘omgetoverd’. Onder andere Samantha, bekend van het programma Samantha & Michael houden zich Thai, draait vrijdag mee als geest in Jefferson Manor.

Haunted houses, shows en Scare zones
Per haunted house betaal je 6 Euro. Zeker het geld waard bij Jefferson Manor.
Na een bezoek aan Haunted Holidays ontdek je dat feestdagen niet meer hetzelfde zullen zijn: Sinterklaas en Kerst zal niet meer geassocieerd worden met fun en gezelligheid.
In The Villa bevind je je als het ware in een horrorfilm. Audities zijn hier alvast niet nodig. 
Professor Mortis is ook weer van de partij in Psycho Shock: hij gaat in zijn lab op onderzoek naar angst. Voor bizarre experimenten zoekt hij voortdurend verse proefpersonen. 

Eddie en Dying to Sing zorgen net als vorig jaar voor de show. In totaal zijn er ook 5 scare zones, waar niemand veilig is. Quarantine, Scarecrows, Things met Eddie, Campsite of Carnage en Fiesta de los Muertos.
Op 31 oktober steekt het park nog een tandje bij...

20141007-WH-HalloweenFN640

Algemene informatie
Het evenement vindt plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 10 tot en met 31 oktober 2014 van 18u00 tot 23u00. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend. Walibi Holland is tijdens de Nederlandse herfstvakantie dagelijks geopend van 10u00 tot 18u00.
Halloween Fright Nights kunnen te intens zijn voor personen onder de 16 jaar.
Tickets voor Halloweendagen zijn alleen online verkrijgbaar. 
Meer info op www.frightnights.nl