Halloween Horror Fest Sweet 16

Halloween 2014 in Moviepark Germany

Het Halloween Horror Fest in Movie Park Germany viert in 2014 ondertussen haar 16e verjaardag! Na al die jaren heeft het Duitse film-themapark een stevige reputatie opgebouwd. Duik tijdens het spectaculaire griezelfeest in de wereld van de monsters, zombies en andere ondoden. Beleef een avond die je gegarandeerd de stuipen op het lijf jaagt!

20140919-MPG-Halloween180Het Halloweenfeest werd voor deze editie omgedoopt tot Halloween Horror Fest Sweet 16. Het park pakt weer uit met vertrouwde ingrediënten, waarbij je ergste nachtmerries werkelijkheid worden. Hiervoor creëerde het park 5 Halloween Horror Mazes. Deathpital Reloaded is een ziekenhuis waar men tevergeefs hoopt te genezen en waar de dood slechts een operatie verwijderd is. In Circus of Freaks ontdek je een oud circus, waar de tijd lijkt stil te staan. Verder is er nog The Forgotten waar je terecht komt in een wereld tussen waanzin en werkelijkheid. Baboo Twister Club vlakbij de inkom van het park is ook weer van de partij en nieuw dit seizoen is Infected, een maze waar je als het ware zelf zombie wordt…

Bovendien zijn er ook de spectaculaire Halloween Horrorshows. Er is de Duivelse Dansshow Obsessie van Sharon en Jennifer en er is de moorddadige hypnoseshow van Aaron.

Voor kinderen is er tijdens de Halloweendagen van 2 t/m 31 oktober in NICKLAND een monstervrije zone. Van 12u00 tot 17u00 is er bovendien een familievriendelijk Halloween-programma, met een kinder-Halloween doolhof, pompoen snijden, schminken en “trick or treat”.

20140919-MPG-Halloween640

Praktisch:
Tickets voor 18, 25 en 31 oktober zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar!
Koop tickets nu voor de eerste drie zaterdagen van het Halloween Horror Fest 2014 met de actiecode “HHF10” in de webshop van Moviepark voor slechts €27,00 (reguliere prijs €37,00). Aanbieding zolang de voorraad strekt!
http://www.movieparkgermany.de/de/online-tickets