Ghost Expedition

Nieuw psychisch Halloween evenement van Nederland

Nederland is een Halloween evenement rijker: Ghost Expedition. Vanaf woensdag 22 oktober nemen experts van Ghost Expedition de bezoekers mee op een huiveringwekkende tour door een leegstaande fabriek.

20141001-Ghost-Exp180De curieuze organisatie Ghost Expedition, gespecialiseerd in het onderzoeken van paranormale activiteiten in huizen en gebouwen, hebben de afgelopen maanden de oude verlaten Koninklijke Leerfabriek (KVL) in Oisterwijk onderzocht. Sinds de sluiting in het jaar 2000 gaan er geruchten dat het zou ‘spoken’ in de fabriek.
Het bedrijf heeft de afgelopen jaren dermate veel meldingen over vreemde activiteiten ontvangen dat het tijd werd om de zaak eens grondig te onderzoeken. Het onderzoek is weliswaar nog in volle gang, maar de eerste resultaten zijn veelbelovend. De leerfabriek blijkt een paranormaal paradijs voor de wetenschappers!

Ghost Expedition wil de eerste onderzoeksresultaten graag met de bezoekers delen. Tijdens de Nederlandse herfstvakantie kun je een bezoekje brengen in Oisterwijk. De experts nemen de bezoekers dan mee op een tocht door de oude fabriek langs de verschillende locaties waar men paranormale activiteiten heeft waargenomen. Het onderzoek is nog volop gaande, waardoor bezoekers een uniek kijkje in de keuken van het bedrijf krijgen. Hoe wordt gezocht naar ‘vreemde’ activiteiten, en hoe communiceer je met een entiteit (geest). Stalen zenuwen en een open mind zijn geen onhandige eigenschappen om over te beschikken wanneer je de tour wilt gaan maken.

20141001-Ghost-Exp640

Bezoekers voor Ghost Expedition zijn welkom van woensdag 22 tot en met zondag 26 oktober. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en kosten € 14,- p.p.
De tours vinden plaats van 19u00 tot 22u30 en duren ongeveer 1 uur. 
Oisterwijk ligt vlakbij Tilburg, dus best haalbaar voor bezoekers uit Vlaanderen. 
Meer informatie is terug te vinden op: www.ghostexpedition.nl.

20141001-Ghost-Exp-banner