Bloedbad in Océade tijdens de herfstvakantie

Waterpark kleurt rood voor Halloween

Tijdens de herfstvakantie is het ook dit jaar in kader van Halloween griezelen geblazen in Océade, het tropische waterpretpark naast Mini-Europa in Brussel. Dagelijks kleurt het water er omstreeks 15u rood, waardoor je je in een echt bloedbad waant.

20140929-OceadeH180Van maandag 27 oktober tot en met zondag 2 november kan je in Océade niet alleen terecht voor een portie waterpret, maar ook om te griezelen!
Elke dag wordt er omstreeks 15u00 een bloedbad aangericht in het waterpretpark. Door de toevoeging van een speciaal product kleurt de 1.680.000 liter water van het subtropische zwembad rood. Het gaat om een natuurlijk product dat niet schadelijk is voor de gezondheid of zwemkledij en dat oplost in het water. Dit effect blijft zo’n drie kwartier te zien.

Ook de animatie sluit aan bij Halloween: tussen 14u en 16u toveren schminksters je om in jouw favoriete griezelfiguur.

Mis Halloween in Océade niet!

De grootste troeven van het waterpretpark zijn haar glijbanen - alles samen goed voor 640m - door hun verscheidenheid (traag, snel, met banden, 1, 2 of 3 plaatsen,…) en hun exclusiviteit in België. Daarnaast vind je er onder andere een golfslagbad en jacuzzi’s. Océade is ook het enige waterpretpark met een saunaruimte die in de prijs inbegrepen is. 

20140929-OceadeH640