Heksendoorn 2014

Griezelige evenement in Hellendoorn
Van 11 t/m 26 oktober 2014

Heksendoorn is een kindvriendelijk Halloween-evenment dat jaarlijks wordt georganiseerd in het Nederlandse Avonturenpark Hellendoorn. Ook dit jaar duikt opperheks Odelia op. Zij neemt de leiding over het park tussen 11 oktober en 26 oktober, waardoor het ganse park het territorium wordt van heksen en andere griezelige figuren.

20140829-Heksendoorn200Het ganse park ligt bezaaid met pompoenen en bezems. Er zijn speciale spookhuizen en omgetoverde attracties. Zo is de al spannende Rioolrat achtbaan tijdens Heksendoorn de verblijfplaats van heksen en hun rattenvrienden... Maar ook de spookhuizen van Heksendoorn zullen de nodige moed vergen. Loop je voorop of blijf je liever veilig in het midden van de groep?

De allerkleinsten tot 1m20 kunnen op avontuur in Dreumesland, waar de Vrolijke Vogelverschrikkers het land overgenomen hebben. De Vogelverschrikker bij de ingang helpt je met instappen en heeft een speciale opdracht, waarvoor je op speurtocht gaat door het maïs. Doe je best, want als je de opdracht goed uitvoert, krijg je een beloning. Een vrolijk avontuur voor de allerkleinsten!

De leukste kinderhelden Kareltje & Jasmijn staan vanaf 11 oktober dagelijks op de planken in het Gouden Theaterpaleis met een griezelige familieshow. Kinderen kunnen lekker griezelen, lachen en meedoen tijdens deze Heksendoornshow!

Op zaterdag 11, 18 of 25 oktober is het park geopend tot 21u00. De attracties sluiten dan om 20u30. Deze avonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.


20140829-Heksendoorn640