De Horror Nights zijn terug!

Win tickets voor de Horror Nights in Hilversum

Ook dit jaar zijn de Horror Nights terug te beleven in Hilversum, na het grote succes van vorig jaar. Tijdens de eerste 3 weekends van september zal het weer gaan spoken in het oude Lucent gebouw aan de Larenseweg. Gisteren werd het startschot gegeven.

De organisatie achter de befaamde Horror Nights werkte al enkele maanden aan het opzetten van dit griezelevent. Nieuwe spookhuizen zullen ook dit jaar de gasten de stuipen op het lijf moeten gaan jagen. Het aanbod voor dit jaar omvat drie spookhuizen, een show en nog een speciale verrassing voor gasten met stalen zenuwen.

20140902-HorrorNights180Wedstrijd: win twee kaartjes voor de horror nights

Beantwoord onderstaande vraag en schiftingsvraag en maak kans op een bezoek van de Horror Nights op dag van keuze.
Stuur uw antwoorden naar wedstrijd@parkworld.be

  • In welke Horror Nights attractie ben jijzelf proefpersoon?
  • Hoeveel antwoordmails op deze wedstrijd mogen wij verwachten?

De wedstrijd loopt nog tot en met 11 september.

 

20140909-HorrorNights180Horror Nights ontstond uit het enthousiasme van enkele personen die uit de entertainment sector komen en al vele jaren ervaring hebben opegdaan uit diverse Halloween-events, onder meer in pretparken.
Dit vertaalt zich in het professionele opzet van de Horror Nights die 3 ervaringen aanbieden aan de bezoekers.

Schaarse verlichting, een dolgedraaide dokter in een slaapkliniek, “patiënten” die krankzinnig zijn en op hol geslagen creepy clowns: het zijn bekende ingrediënten voor mensen die al eens een Halloween-event bezoeken.
In die zin verrast HorrorNights de doorwinterde Halloween-bezoekers dus niet, maar stelt het zeker ook niet teleur: men gebruikt de beproefde recepten zodat Horror Nights zeker een aanrader is voor mensen uit de buurt die eens een avondje willen griezelen en gillen.
Je krijgt heel wat heerlijke horror voor een zacht prijsje en alles wordt zeer professioneel aangepakt: de verlichting, de decors, maar ook de acteurs die steevast in hun rol blijven, zijn uitstekend en scheppen de Halloween-sfeer die verwacht wordt.

Het nieuwe spookhuis Insomnia neemt je mee naar een plek waar doorgedraaide dromers afgezonderd van de samenleving proberen te overleven. Deze individuen zijn het slachtoffer geworden van extreme slapeloosheid en zijn helemaal doorgedraaid.
Overleef jij een kijkje in hun kampement?

Laat je ook meevoeren in Dream Shifter, waar je zelf als proefpersoon wordt onderworpen aan een dromenonderzoek. Weet je zeker dat de doctoren het beste met je voor hebben, of maken ze van al je zoete dromen helse nachtmerries? Kom er zelf achter als je je incheckt bij het droominstituut.

Als derde nieuwigheid wordt #[HashTag] gepresenteerd; hier beslis jij je eigen lot. Kies je voor #Eng of #Bloed, of misschien wel voor #Monsters? Je keuze beslist het verloop van jouw experience, dus kies bewust! Laat je verrassen door deze bizarre horror ervaring.

Als toemaatje is er zelfs nog een 4de ervaring die onverwacht wordt aangeboden aan de bezoekers en die je zeker ook gedaan moet hebben,(naast Insomnia, DreamShifter en #[Hashtag]. Het is een unieke ervaring, nog nergens anders in Europa te vinden. Laat je alvast verrassen... Wil je toch meer weten, Wil je weten wat dat gaat worden, houd dan zeker de website en de Facebook pagina van de Horror Nights in de gaten.

In de centrale hal kun je even bekomen van alle horror bij een hapje of een drankje, al blijf je beter op je hoede want ook hier lopen enkele creaturen rond die gebrand zijn om je de stuipen op het lijf te jagen.

20140909-HorrorNights640

Horror Nights is zeker een geslaagd event en ideaal als opwarmer voor de komende Halloween periode.

Praktisch:
Larenseweg 50, 1221 CN Hilversum, Nederland
Website: www.horrornights.nl
Tickets: http://horrornights.nl/tickets/
De Horror Nights vinden plaats in drie weekenden in september:
  5, 6 en 7 September 2014
  12, 13 en 14 September 2014
  19, 20 en 21 September 2014
Iedere vrijdag open vanaf 19:00 tot 22:00
Zaterdag en Zondag vanaf 18:00 tot 22:00
Je kunt gedurende de hele avond inlopen en de spookhuizen bezoeken. In de hal is er ruimte voor een drankje en kun je genieten van gruwelijke entertainment.
Bij het gebouw is voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar op de voorziene parking.

Foto's: Horror Nights en Tom Suykens, tekst gebaseerd op ervaringen van bezoek Tom Suykens