Jora Entertainment behekst Denemarken

HekseSkolen in Djurs Sommerland

Het Nederlandse Jora Entertainment heeft voor het Deense pretpark Djurs Sommerland het Haunted House ‘HekseSkolen’ ontworpen en geproduceerd. 

2013-10-Jora180

In dit interactieve spookhuis wordt de bezoeker meegenomen op een spannende reis door een behekste oude school, waar levensechte heksen iedereen in verschillende kamers de wereld van magie laten beleven. Het is de eerste keer dat er in Djurs Sommerland een interactief Haunted House te bewonderen is.

In opdracht van het Deense park heeft Jora Entertainment dit Haunted House ontwikkeld, met als doelpubliek de ganse familie. Door het thema Heksen te gebruiken, wordt iedereen aangesproken op een interactieve manier met een spannende touch.
In ‘De HekseSkolen” wordt men meegenomen op reis door een oude behekste school, waar levensechte heksen de bezoekers kennis laten maken met magie. Door een magische bril op te zetten blijkt niets wat het lijkt, en beleeft de hele familie vele spannende en verrassende momenten.

Voor Djurs Sommerland is dit Haunted House een primeur, maar ook voor Jora Entertainment. Voor het bedrijf uit Almere is het de eerste keer dat zij werken voor dit Deense pretpark.
Directeur ‘Marjolein van de Stolpe’ is dan ook zeer trots; “Het feit dat wij als Nederlands bedrijf mogen werken voor een van de grootste parken van Denemarken geeft een enorme kick. Hiermee blijkt dan ook echt dat Europese parken onze specialiteit, gethematiseerde Haunted Houses ontwikkelen, waarderen”.
Djurs Sommerland heeft dit jaar 25% meer bezoekers getrokken tijdens Halloween ten opzichte van 2012. 
   

2013-10-Jora420

Jora Entertainment heeft niet alleen dit Haunted House ontwikkeld. Naast Denemarken is het bedrijf uit Almere ook actief voor het grootste park van Duitsland: Europa-Park. Voor dit park heeft Jora Entertainment tevens drie totaal verschillende Haunted Houses bedacht en geproduceerd. De spookhuizen ‘Take Away’ en ‘The Villa’ zijn volledig van Nederlandse Bodem. In ‘The Crypt’ zijn de techniek en basis decoratie door Jora Entertainment verzorgd.