Plopsaland De Panne griezelt ook

Halloween met Ketnet, Piet Piraat en Berend
van 26 oktober t/m 3 november

Plopsaland De Panne viert ook halloween met een rijkgevuld programma voor de kinderen en ouders, met onder meer de Ketnet Halloween Nocturnes, een leuke Halloweenshow en nog veel meer...
   

2013-10-PDP-Halloween180

Ketnet Halloween Nocturnes

Bibber en beef, want Plopsaland zet zijn poorten open voor alle heksen, pompoenmannen, piraten en andere griezels! De Ketnet Halloween Nocturnes beloven alvast weer bijzonder spannend en leuk te worden. Tijdens de weekdagen van de Belgische herfstvakantie, van maandag 28 oktober t/m vrijdag 1 november, biedt Plopsaland De Panne een rijkgevuld programma aan. Elke namiddag kunnen bezoekers genieten van een spannende Halloweenshow met Piet Piraat in het Groot Theater! De allerkleinsten zullen zeker en vast hun gading vinden tijdens de Bumba Show. 's Avonds is er een optreden van de finalisten van Junior 2013 en de Ketnetband.
De dag eindigt pas om 19u00 en wordt afgesloten met een fantastisch vuurwerk op het dorpsplein!

 

Halloweenweekend met Piet Piraat & Berend

Tijdens de weekends van zaterdag 26 & zondag 27 oktober, en zaterdag 2 & zondag 3 november is er nog steeds enorm veel halloweensfeer. Net als tijdens de week is er de Piet Piraat Halloweenshow in het Groot Theater waar Berend Brokkepap op zoek gaat naar een recept van een heerlijke pompoensoep. Wanneer hij een oud recept recept uitprobeert, gebeuren er rare dingen.
        

2013-10-PDP-Halloween420


Leuke Halloweenactiviteiten

's Morgens bij de inkom kunnen de kinderen kennis maken met de heks Serafine. Zij is een beetje boos, omdat zij niet uitgenodigd is op het grote Halloweenfeest in Plopsaland De Panne. Ook bij de inkom loopt de populaire pompoenenkoning rond.

In de namiddag kunnen de bezoekers veel plezier beleven op het Kasteelplein waar enkele vrolijke heksjes allerlei plezierige dansjes aanleren aan de menigte. Ook op het Kasteelplein lopen Ron en John rond, zij gaan op zoek naar de kat van Serafine.

Dracula die vind je dan weer doorheen het park.