Muzikaal Halloweenplezier in Duits Plopsa-park
12, 19, 26, 31 oktober

Ook in Holiday-Park, het Duitse Plopsa-park, wordt Halloween gevierd, met een stevig portie rock en een heleboel Halloweenfiguren die het griezelfeest in dit sfeervolle park accentuëren.

2013-10-HoP-Halloween180

 

Holiday-Park is een familiepark, waar een perfecte mengeling te vinden is van attracties en shows. Dit vertaalt zich ook tijdens het Halloweenseizoen. Tijdens vier zaterdagen van oktober is het park bovendien tot 21u00 geopend en wordt de avond afgesloten met een spectaculair vuurwerk!

Centraal staan er enkele shows, zoals Michael Jackson's "Thriller" tot de "Rocky Horror Picture Show". In de vooravond zijn er de "Pirates of Halloween" en nog een beetje later volgt er de "Feurige Fakir Show".

Voor de kinderen is er in de voormiddag veel plezier met de heksen. Doorheen het park kun je ook vampieren en spoken ontmoeten. Een leuk fotomoment is alvast voor de grote pompoen, waar ook allerlei griezelleuke figuren ronddwalen. Er is geen apart maze voorzien maar in Burg Falkenstein kunnen de bezoeker alvast genieten van een aangepaste rit, waar enkele acteurs hun uiterste best doen om de bezoekers te laten schrikken. 

Zeker leuk om te vermelden zijn de diverse lekkernijen die het park aanbiedt. Holiday-Park heeft alvast veel moeite gedaan om de sfeer van Halloween over te brengen in al dat voedsel. Mensen die inspiratie zoeken om iets origineels voor te schotelen met Halloween, moeten zeker eens een blik werpen op hun Facebook-bladzijde.
   

2013-10-HoP-Halloween420

Afscheid nemen is er ook bij in deze periode: Superwirbel, de eerste achtbaan in Duitsland die ondersteboven ging, zal na dit seizoen plaats ruimen voor een indrukwekkende, en innoverende achtbaan, waarvan er nog geen enkel model in Europa te vinden is. Nostalgici onder ons kunnen dus best snel een weekendje boeken nog, met de laatste wijnfeesten in de regio is er alvast een extra reden om Holiday-Park te gaan bezoeken.