Kinderhalloween in Coevorden

Het mysterie van de Pompoenkoning
van 12 oktober tot en met 25 oktober

Plopsa Indoor Coevorden, het Nederlandse Plopsa-park, viert kinderhalloween met een superleuke speurtocht en kinderanimatie. Griezel bovendien samen met de Pompoenkoning en ontdek het mysterie.

2013-10-PIC-Halloween180

Plopsa Indoor Coevorden pakt dit jaar uit met een kinderfeest in het teken van Halloween. Kinderen worden geanimeerd door heksen, tovenaars en andere griezels. Samen gaan ze op zoek naar het mysterie van de Pompoenkoning om de betovering te verbreken.

Bijzonder leuk dit jaar is de speurtocht die het park in elkaar heeft gestoken. Elke dag maakt een bezoeker kans om een jaarkaart van Plopsa te winnen.


Programma:

10-14u30: Help Tovenaar Rafili met de speurtocht naar de spreuk die de betovering van de Pompoenkoning door Heks Serafine kan vebreken. Gehele Park
10-12u30: Verwelkoming Studio 100 figuren Dorpsplein
13u00: Meet&Greet met de Pompoenkoning, Heks & Tovenaar Dorpsplein
14u00: Bumbashow Theater
15u00: Trekking winnaar van de speurtocht en de verbreking van de betovering. Feest met confettiregen. Theater & Dorpsplein
16u00: Meet&Greet met Bumba & Bumbalu Dorpsplein
17u00: Uitzwaai Dorpsplein

   
En als dat nog niet voldoende is, kunnen de kids zich uitleven op meer dan twintig indoorattracties. De kleine avonturiers van 2 tot 8 jaar griezelen in Plops Speelboom, maken een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, trotseren de Woeste Zee en bewonderen de kunstjes van Bumba in het nostalgische amfitheater!

Mama’s en papa’s bibberen en beven zeker mee tijdens de herfstvakantie!

      

2013-10-PIC-Halloween420