Disney's Halloween Party

De grote finale in Disneyland Paris
op 31 oktober

De Disney's Halloween Party wordt jaarlijks georganiseerd op 31 oktober in het Disneyland Park dat speciaal voor de gelegenheid open blijft van 20u30 t/m 1 uur ‘s nachts. Het is een unieke ervaring om samen te beleven met familie of vrienden.

2013-10-DLP-DisneyNacht180

Na valavond heropent het Disneyland Park de poorten en ontdekken de bezoekers de mysterieuze sfeer met onverwachte animaties, overheerlijke verrassingen en een helse ambiance. Onder de maneschijn komen de spoken, de Disney Schurken en andere duistere gedaantes het park ingedwaald en verspreiden zich over de 5 landen van het park. Als klap op de vuurpijl kunnen gasten genieten van de spectaculaire show Disney Dreams®!!

Om toegang te krijgen tot de party is een speciaal armbandje vereist. Deze worden vanaf 17u verdeeld aan de ingang van het park. De inhoud van en de party zelf kan uitgesteld, aangepast of geannuleerd worden zonder voorafgaande kennisgeving (voornamelijk in geval van slechte weersomstandigheden). Het event is betalend: €37 per persoon, gratis voor kids t/m 3 jaar. Houders van een geldig toegangsticket voor de avondparty hebben toegang tot het Disneyland Park vanaf 17u30. 
      

2013-10-DLP-DisneyNacht420

Disney's Halloween Festival 2013 is hét evenement dat je deze herfst niet mag missen! Bezoekers worden ondergedompeld in een doodleuke sfeer zoals enkel Disneyland Paris deze weet te creëren. Op het programma: een bonte mengeling van grappen en grollen, spoken, pompoenen, Disney Schurken overgoten met de nodige magie speciaal bereid door Mickey en z’n vrienden. Zet er jouw tanden in tussen 5 en 31 oktober 2013.