Halloween in PortAventura

PortAventura en Filmax presenteren de nieuwe [REC] Ervaring
Van 28 september tot en met 17 november

Het Halloweenseizoen in het Spaanse PortAventura werd op gang geschoten met enkele nieuwigheden. Hoogtepunt is de creatie van de zogenaamde [REC] Experience, een attractie-show waarbij het beste uit de gelijknamige horrorserie naar boven wordt gebracht.

2013-10-PortA-Halloween180

Liefhebbers van mysterie en terror zullen zeker en vast hun gading vinden in het met pompoenen overstelpte Spaanse themapark. Vleermuizen en kraaien, leuk-enge figuren zoals de Addams Family, de Mummy en Dracula, ze zijn allemaal terug te vinden in verschillende gebieden van het park.

Behalve de 15 minuten lang durende tocht in de horrorattractie [REC] zijn er nog vele andere leuke extra zaken te beleven in PortAventura.
Zo is er de show “Selva del miedo (Jungle of fear)” in Polynesia waar monsters uit het donker opschieten. Gran Teatro Imperial is de place-to-be voor de showliefhebbers met de nieuwe show “Rock Symphony-Mystery” waar dans en acrobotie mooi in elkaar vloeien. In La Cantina is er dan weer een groots feest: “La Gran Fiesta”, een traditioneel dansspektakel.

In de Far West is er dan weer het gure “Horror in Penitence”, een maze waaruit men moeilijk kan ontsnappen. In de Saloon kan men genieten van “Vampires: Dinner Show”, een mix van magie, acrobatie en zang in een humoristisch doch eng kader.
Graaf Von Count duikt dan weer op in SésamoAventura. Hij brengt halloweenplezier voor de kinderen.
   

2013-10-PortA-Halloween420

Het avondprogramma omvat de kleurrijke “Halloween Parade”, met vreemde wagens, grootse pompoenen, demonen en skeletten die mee in de stoet paraderen. Afsluiten gebeurt met “Horror en el lago” (Horror aan het meer). Aan het meer van Mediterrània zal bij het einde van de dag een indrukwekkend spektakel plaatsvinden, waarbij op de beats van de muziek allerlei vuur- en watereffecten de bezoekers zal doen verbazen, met een groots vuurwerk als apotheose.