Happy Halloween

Gezellig griezelen in Toverland
Van 12 oktober tot en met 3 november

Tijdens de Happy Halloween Weeks in Attractiepark Toverland, van 12 oktober tot en met 3 november, is het gezellig griezelen. Tijdens deze leuke periode beleven kinderen van alle leeftijden een vrolijk griezelige dag! Ben je op zoek naar iets meer spanning in Toverland, en wil je echt de stuipen op het lijf gejaagd worden, bezoek dan zeker één van de vier Halloween Nights.


Programma Happy Halloween Weeks

2013-09-TVL-HappyHalloween180Elke dag is er Happy Halloween met vriendelijke heksen en tovenaars. Het park biedt allerlei leuke activiteiten aan, die inbegrepen zijn in de entreeprijs. Er  zijn extra shows en entertainment, spannende verlichting en muziek. Ook is er een duidelijke scheiding aangebracht tussen het vrolijk griezelige Happy Halloween, dat maar liefst drie weken duurt en de vier extra spannende Halloween Nights.

Welkom door Toos Toverhoed
Locatie: entreeplein
Halloween is het favoriete feest van Toos Toverhoed. Vreemde brouwsels, spinnen en andere enge beestjes, ze is er dol op! Samen met de opperheks verwelkomt Toos elke ochtend de bezoekers die met haar Halloween komen vieren.

Heksenmarkt
Locatie: centraal plein, Land van Toos
Op het Heksenplein staan kraampjes waar je vanaf 14.00 uur ’s middags grappige en spannende tovertrucs kunt kopen of een gekleurde heksen-haarlok kunt laten invlechten. Wie durft, mag de heksen ook een handje geven of met ze op de foto.

Skeleton-show
Locatie: Mystique, Magic Forest
Is er leven na de dood? Natuurlijk! De geraamtes in de nieuwe Skeleton-show laten zien dat ze nog springlevend zijn. De Skeleton-show is ’s middags doorlopend te zien in Mystique. De show is tot stand gekomen in samenwerking met Laserforum Venlo.

Bont reisgezelschap
Locatie: overal in het park
Een gemêleerd gezelschap van zigeuners, charlatans en artiesten trekt elke middag door het park. Met de kunsten die ze onderweg vertonen, toveren ze een glimlach op je gezicht.

Katara, Fountain of Magic
Locatie: Katara, Magische Vallei
Sluit je dag af met de speciale Halloween-uitvoering van Katara, Fountain of Magic. In het donker is deze fonteinenshow extra betoverend. Dat mag je niet missen!


Halloween Nights

Op 12, 13, 18 en 19 oktober vinden de zogenaamde Halloween Nights plaats: vanaf 19u00 worden de bezoekers belaagd door zombies, mummies, kwaadaardige Dwervels en andere angstaanjagende figuren. Die avonden blijft het park open tot 23u00!

Tijdens de Halloween Nights wordt het Nederlandse pretpark opgedeeld in verschillende scare-zones met ieder een eigen thema, bijbehorende karakters en spannende verlichting en muziek.

In het Land van Toos is het de ganse periode Happy Halloween, zowel overdag als ’s avonds. De overige scarezones komen alleen tijdens de vier Halloween Nights tot leven. Tijdens de Halloween Nights lopen tientallen zombies en andere enge creaturen door het park. Daarnaast zijn er meerdere keren per avond speciale Halloween-acts en shows. Ook is er een bijzondere uitvoering van Katara, Fountain of Magic. Dat mag je niet missen!

Het is gasten van 16 jaar en ouder niet toegestaan om zich te verkleden, schmincken en/of met een masker het park te betreden.

2013-09-TVL-HappyHalloween420


Controleer je angst

Twijfel je nog of je het aandurft om naar de Halloween Nights te komen? Speciaal voor alle angsthazen introduceert Toverland de magische immuniteitsstaf. Wordt het je allemaal teveel, houd je staf dan recht voor je, ontsteek het licht en zie daar… alle mummies en zombies druipen af. De immuniteitsstaf is uitsluitend tijdens Halloween in het park te koop.