Heksendoorn 2013

Omring je met heksen en andere enge figuren

van 12 t/m 27 oktober 2013

Van 12 t/m 27 oktober kunnen durfals hun hart weer ophalen tijdens het jaarlijkse evenement Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn.

2013-09-Heksendoorn180De chaotische opperheks Odelia, die vorig jaar haar intrek nam in het park, keert ook dit jaar terug en biedt het park twee gloednieuwe attracties: een vernieuwd levend spookhuis en een nieuw maïsdoolhof voor de allerkleinsten.

Houd jij van griezelen? Dan ben je bij Avonturenpark Hellendoorn aan het juiste adres: het pretpark wordt tijdens deze halloween-periode omgetoverd tot het domein van heksen en andere griezelige figuren en het hele park ligt bezaaid met pompoenen en bezems...

Griezel, lach en doe mee tijdens de spannende Heksendoornshow van Kareltje & Jasmijn in het Gouden Theaterpaleis, die van 12 t/m 27 oktober dagelijks te zien is in Avonturenpark Hellendoorn. Ook is er aan de allerkleinsten gedacht; zij kunnen op onderzoek uit in het nieuwe maïsdoolhof.

Als je geen angsthaas bent, dan moet je zeker en vast eens het vernieuwde levende spookhuis betreden: hier komen angstaanjagende griezels tot leven. Zij bezorgen jou het liefst de schrik van je leven! 

Griezelavonden
Op zaterdag 19 of 26 oktober 2013 is het park extra lang geopend tot 21u00.
   

2013-09-Heksendoorn420