Feest in Plopsaland De Panne

2010-07-Plopsa-K3

Mega Mindy, Het Huis Anubis, Merel & Olivier uit Amika, Kabouter Plop, Piet Piraat en natuurlijk K3… Ze treden allemaal deze zomer op in Plopsaland De Panne! Plopsaland De Panne viert dit jaar zijn 10de verjaardag! Er wordt feest gevierd in elke zone van het park…
 

Een zomer vol evenementen in Plopsaland De Panne!

Mega Mindy, Het Huis Anubis, Merel & Olivier uit Amika, Kabouter Plop, Piet Piraat en natuurlijk K3… Ze treden allemaal deze zomer op in Plopsaland De Panne! Plopsaland De Panne viert dit jaar zijn 10de verjaardag! Er wordt feest gevierd in elke zone van het park… 

Het hele park is versierd met vlaggetjes, ballonnen en bij de ingang staat een reusachtige verjaardagstaart. Er hangt een feestelijke sfeer op het Dorpsplein. De Studio 100-artiesten steken hun shows deze zomer in een verjaardagskleedje! De Amika-dagen en de Anubisdagen zijn reeds achter de rug, maar er staat de bezoeker nog heel wat te beleven.
 

Nocturnes

Tijdens de Nocturnes staat Plopsaland De Panne op zijn kop! Mega Mindy, Piet Piraat, Het Huis Anubis, Merel & Olivier van Amika en Kabouter Plop, ze zijn er allemaal! Tijdens de Nocturnes beleven de bezoekers extra lang plezier op de superleuke attracties! Plopsaland blijft namelijk langer open, tot 22u30! Wanneer de duisternis valt, start het feest op het Dorpsplein. Swing samen met je Anubis-vrienden, Merel & Olivier, Mega Mindy, Piet Piraat of Kabouter Plop de benen los. Na het optreden nog blijven? Dat kan! De meeste attracties blijven open tot het vuurwerk ‘s avonds losbarst!

Za 24/07 Merel, Olivier en Jan (Amika)
Za 31/07 Mega Mindy
Za 07/08 Mega Mindy
Za 14/08 Piet Piraat
Za 21/08 Kabouter Plop
 

K3 Zomeravonden

K3 komt maar liefst vier keer op bezoek in Plopsaland De Panne tijdens de K3 Zomeravonden! Geniet extra lang van alle attracties met als afsluiting een fantastische show! Kristel, Karen en Josje zetten het Dorpsplein van Plopsaland in vuur en vlam met hun laatste nieuwe hits! Dat wordt een fantastisch feest!

K3 Zomeravonden – 25 juli, 1, 8 & 15 augustus


Shows

Ook het Groot Theater is klaar voor een zomer vol muziekkriebels. Kabouter Plop, Klus, Smal en Samson & Gert staan er deze zomer regelmatig op de planken.
Kabouter Smal, Klus en Plop brengen elk een onvergetelijke show met de grootste Kabouterhits, zing en dans met hem mee!
Samson & Gert geven het beste van zichzelf tijdens de Samson & Gert Zomershow. In juli en augustus nemen de twee dikke vrienden in het Groot Theater hun intrek op doordeweekse dagen. Zet je schrap voor een show vol grappen en leuke liedjes!

Plopshows: 24 & 31 juli, 7 & 14 augustus
Kabouter Smalshow:  1,2,5,6,7,8,12,13,14,15,16,17 & 18 juli, 21 & 22 augustus

Samson & Gert Zomershow: van 19 juli tot 20 augustus (enkel op weekdagen)


Alle shows zijn inbegrepen in de toegangsprijs.