Pretparkplezier in Phantasialand

8 mei: ontdek Phantasialand

Eén van de vele toffe pretparken in onze regio is Phantasialand. Met een heel arsenaal aan unieke en spannende attracties, is het park de laatste jaren uitgegroeid tot één van de populairste bestemmingen voor pretparkliefhebbers.
Het park bevat zes gethematiseerde zones, die ontspanning biedt voor het ganse gezin, gaande van de sensationele Black Mamba en Talocan, tot de magie van Wuze Town.
Het Duitse toppark innoveert ook jaarlijks, waardoor een geregeld bezoekje toch steeds verrassend vernieuwend is. Ben jij ook van plan om het park te bezoeken, overweeg dan een trip via Magic & Fun.
Alles staat immers klaar om jullie te laten ontsnappen aan de realiteit.

De planning werd uitgestippeld dat de bus arriveert om 9u00 aan het park. Zo kan men een ganse dag (tot 18u30) genieten van pretparkplezier.
De bus vertrekt vanuit Halle aan de Sint-Rochus Kerk (5u30) en vanuit het Koning Boudewijn Stadium (parking) in Brussel (6u00)

Magic & Fun werkt samen met Singita Incentives & Travel voor de goede zorg van uw reis. Zij bieden deze reis aan tegen scherpe prijzen (incl BTW):
Volwassenen: 58 €
Kinderen (3-7 jaar): 27 €

Inbegrepen in de prijs:
        - transport heen/terug per luxe bus (Lauwers)
        - ingang in het park voor 1 dag
        - begeleiding
        - drinkgeld chauffeur

In optie : Reisverzekering

Voor meer informatie over betalingswijze, verwijzen we u graag door naar: http://www.magicandfun.be