Kleurrijk feesten

Van 13 tot 21 mei 2023 kunnen bezoekers van Heide Park Resort Carnaval vieren. De themawerelden van het Duitse themapark zijn kleurrijk versierd.

De lente is in het land, en dan is het tijd om feest te vieren. In Heide Park Resort kunnen bezoekers doorheen het jaar genieten van verschillende evenementen.
Deze week staat Heideparkcarnaval op het programma.

20230514 HeideP Carnival1200800 1

Cowboys, draken, piraten,... de meest populaire personages en hun themalanden vieren dan een week lang een kleurrijk feest met alle bezoekers. De baai van Piraten, Peppa Pig Land, Hoe tem je je draak - The Island en Lucky Land zijn kleurrijk versierd voor het carnaval voor grote en kleine gasten. Er valt tijdens deze week ook bijzonder veel te ontdekken. Zo zijn er fantasierijke optochten doorheen het ganse park, met meer dan 30 acteurs.
Verder staat er veel entertainment gepland, met muziek en zang, clown-spektakel, live entertainment en uiteraard ook verschillende shows.
Op deze manier wil het grootste pretpark van Noord-Duitsland de hele familie een onvergetelijke ervaring bezorgen.
Tussen de achtbanen en attracties valt er bovendien nog veel te ontdekken. Zo worden er speciaal drumcursussen aangebonden. Kinderen kunnen dan ook weer een piratendiploma behalen.

20230514 HeideP Carnival1200800 2

Tijdens deze periode zijn er ook diverse foodtrucks in het park, die een waaier aan internationale gerechten en dranken aanbieden.
Wie bovendien tijdens de actieperiode vermomd naar het Heide Park Resort komt, krijgt 10% korting op eten, drinken en merchandise. Abonneehouders genieten zelfs van 15% korting.

Info en foto's: Heide Park Resort