Winter Slagharen 2018

Winterse pret in Attractiepark Slagharen

De start van november betekent ook de start van Winter Slagharen. Het Nederlandse pretpark is gezellig aangekleed in een winters thema en vele activiteiten staan op het programma.

20181113 WinterSlagharen180Tijdens Winter Slagharen is er een heuse ijsbaan in het attractiepark aanwezig. In de Winter Western Village achterop het attractiepark bij de Kids Country kun je lekker schaatsen. En het beste aan deze ijsbaan is dat hij overdekt is! Dus ook bij minder weer kun je rondjes schaatsen op de ijsbaan.
Ben je even toe aan een pauze na al dat schaatsen? Dan kun je smullen van de lekkerste winterkost: een rookworst speciaal of stamppotje boerenkool met worst.
Gewoon zin in iets lekkers om op te warmen? Kies dan een warme Chocomel Special met slagroom en mini marshmallows. Want, een chocolademelk snor hoort toch echt bij de winter.

Naast de Winter Western Village is er bij minder weer nog genoeg indoor fun! Geniet van de Randy & Rosie Show in de Music Hall, bekijk de gave 4D-film Looney Tunes in El Teatro of kom klimmen en klauteren in Phileas Fun House. Maak een boottocht tussen beren, cowboys en bizons in de Wild West Adventure of bekijk op je gemak het hele attractiepark tijdens een ritje in de monorail.

Maar ook waterpark Aqua Mexicana is geopend tijdens de winter: heerlijk genieten van tropische temperaturen en waterpret...
Tijdens de weekenden van november en december tot en met 16 december heb je namelijk gratis toegang bij een geldig ticket voor het attractiepark. Dat betekent nog meer avonturen! 

Op 1 en 2 december brengt Sinterklaas een bezoekje aan Slagharen, samen de Pieten; zij kunnen niet wachten tot ze weer een ritje in de attracties kunnen maken, een rondje kunnen schaatsen en Randy & Rosie weer kunnen zien. De dag start met een intocht van Sinterklaas & de Pieten en daarna kunnen de kinderen Sinterklaas een handje of een verlanglijstje geven tijdens de Meet & Greet. Dit jaar neemt Sinterklaas een bijzondere Piet mee: Stuntelpiet mag dit jaar mee naar het park. Hij zal de Sinterklaasshow begeleiden. Als dat maar goed gaat..

20181113 WinterSlagharen1200800

Elke dag tijdens Winter Slagharen wordt op een magische manier afgesloten met Miracle of Lights; een lichtjesparade met avondspektakel. De mooi verlichte voertuigen rijden door de Main Street en wanneer de hele parade bij het fonteinplein is aangekomen, moet jij Randy & Rosie helpen met hun zoektocht naar het magische licht. Pas je wel goed op voor de Red Bandits? Tijdens deze zoektocht word je verwonderd door fonteinen, lasers en vuurwerk. Zo wil je iedere dag wel afsluiten!
Winter Slagharen is op zaterdag en zondag in november en december van 10.00 tot 17.00 uur geopend.
Tijdens de kerstvakantie is het park dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. 
Meer info op slagharen.com