Sinterklaasfestijn in Toverland

Twee weekenden in teken van Sinterklaas

Het Nederlandse Attractiepark Toverland staat in de weekenden van 24 & 25 november en 1 & 2 december in het teken van het Sinterklaasfestijn. Tijdens dit evenement komt de goedheiligman samen met zijn magische pieten naar Toverland. Er zijn diverse extra activiteiten, waaronder een Sinterklaasshow, een Pepernoten Expeditie en een Pietencircus.

20181121 TVL Sintfestijn180Tijdens het Sinterklaasfestijn vinden er in Toverland diverse feestelijke activiteiten plaats.
Zo kunnen jeugdige bezoekers deelnemen aan een heuse Pepernoten Expeditie. Bij de ingang ontvangen zij een juten zakje met zes speciale kaartjes. Door de juiste piet bij het juiste kaartje te zoeken kunnen ze pepernoten en ander snoepgoed verzamelen. Daarnaast halen circuspieten de gekste capriolen uit, zorgt de DJ-piet voor vrolijke beats tijdens de pietendisco en gaan de voetjes van de vloer tijdens de pietendansworkshop. 

Dit jaar is er ook een nieuwe activiteit te ontdekken: Sint’s Got Talent. De Sinterklaasshow zit dit jaar boordevol talent.
"Tijdens de spannende Sint’s Got Talent show hebben de pieten allemaal een eigen act voorbereid", vertelt David Slob, Regisseur Entertainment. "Alleen de weet-niet-piet heeft geen idee wat haar talent is, tot ze de zangpiet per ongeluk laat verdwijnen. Als dat maar goed komt!"
De Sinterklaasshow wordt drie keer per dag opgevoerd.
Na afloop van de show is er een meet & greet met Sinterklaas. 

Het Sinterklaasfestijn vindt plaats in de weekenden van 24 & 25 november en 1 & 2 december.
Toverland is deze dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Bezoekers kunnen genieten van de attracties in de overdekte themagebieden Land van Toos en Wunderwald.

20181121 TVL Sintfestijn1200800

Tickets voor het Sinterklaasfestijn zijn verkrijgbaar via de website van Toverland en kosten € 14,50 per stuk, de kassaprijs bedraagt € 18,00 per stuk.