Vijf Zomeravonden in Kinderpretpark Julianatoren

Julianatoren tot 20u00 geopend

Tot en met 1 september zijn er bij Kinderpretpark Julianatoren de Jul & Julia Zomerweken. Tijdens de zomerweken, op de zaterdagen 27 juli, 3, 10, 17 en 24 augustus, zijn er speciale Zomeravonden met elke avond een ander thema.

Bezoekers genieten van de thema’s; ’t Wilde Westen, Safari, Sprookjes, Piraten en is er een avontuurlijke Zomeravond waar Woezel & Pip optreden.
Op de avond zelf zijn er diverse shows en activiteiten met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. Het Apeldoornse pretpark is op alle Zomeravonden tot 20u00 geopend.

20190723 JulianaT1200800 1

Koken met Mevrouw Suikerspin LIVE
Met 600.000 views op Youtube is ‘Koken met Mevrouw Suikerspin’ ontzettend populair. Reden genoeg voor het Apeldoornse pretpark om in samenwerking met Inventum, sponsor van de keukenapparatuur, de show met de geliefde Mevrouw Suikerspin LIVE uit te voeren.  

Doornroosje
Enkele jaren geleden vierde de Julianatoren de Sprookjesweken. Een ongekend geliefd thema blijkt uit de vele vragen en opmerkingen welke het pretpark nog dagelijks krijgt.
Ook hier speelt het pretpark handig op in door een Zomeravond te organiseren waarop Doornroosje zal schitteren in haar eigen show, de sprookjes catwalk wederom kan worden belopen en er een feestelijke sprookjes sing-a-long plaats gaat vinden met verschillende sprookjeskarakters.

Woezel & Pip
Ondanks de overvolle evenementenkalender van Kinderpretpark Julianatoren komen op de laatste Zomeravond (24 augustus) Woezel & Pip op bezoek. In hun spectaculaire show beleven de hondjes de leukste avonturen. Samen met Buurpoes en Molletje zingen ze de vrolijkste liedjes over vriendschap, samen spelen en over de Sloddervos.

20190723 JulianaT1200800 2

Kinderpretpark Julianatoren is de hele zomervakantie geopend van 10u00 tot 17u00.
Van 5 tot en met 23 augustus is het pretpark al geopend vanaf 9u30 uur.
Tijdens de zomeravonden is het park tot 20u00 geopend.
Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.