Magische Winterweken in Attractiepark Toverland

Elke dag Kerst

Tot en met 7 januari viert men in Attractiepark Toverland de Magische Winterweken. Het ganse park is feeëriek versierd met meer dan honderd dennenbomen en talloze lichtjes. Elke dag is het Kerstmis in Toverland...

20171231 ToverlandWinter180De Magische Winterweken in Attractiepark Toverland zijn de warmste dagen van het jaar in Attractiepark Toverland. Het park is ook dit keer weer knus gedecoreerd, met als leuk hoogtepunt de befaamde mistletoe van ruim een meter. De mistletoe, bij ons beter bekend als de maretak, is een symbool van vrede en liefde en kent een bijzondere traditie, vooral in Amerika: sta je met een geliefde onder de mistletoe, dan moet je elkaar kussen. Daar krijg je het al lekker warm van.

Maar ook van het extra entertainment en de winterse shows, krijgen de bezoekers het lekker warm. Zo zijn de Vorstheer en zijn Vorstdame terug in Toverland. Ditmaal organiseren zij een groot winterbal in het park. Hiervoor moeten de nodige voorbereidingen getroffen worden: van het uitnodigen van de gasten tot het oefenen van de winterwals. Ieders hulp is gewenst tijdens deze muzikale show.
Buiten kunnen bezoekers zich onder het genot van live zang opwarmen bij het wintervuur. Natuurlijk mogen ook de marshmallows niet ontbreken. 

Bovendien zijn er verschillende attracties geopend. Uiteraard kunnen bezoekers terecht op de attracties in de indoor gebieden Land van Toos en Magic Forest, maar ook de Troy Area is geopend.

20171231 ToverlandWinter640

De Magische Winterweken vinden plaats van zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari 2018 (geen extra entertainment en shows op 31 december 2017 en 1 januari 2018).
Bezoekers kunnen genieten van de attracties in Land van Toos, Magic Forest en Troy Area - mits de weersomstandigheden dit toelaten.
Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Toverland en kosten € 15,00 per persoon, de kassaprijs bedraagt € 21,00 per persoon.