Océade is tijdelijk een arctisch waterpretpark

MagicSnow@Océade

Nog tot en met 7 januari wordt het tropische zwemparadijs Océade in Brussel opnieuw omgetoverd tot een ‘arctisch’ waterpretpark met onder meer dikke ‘magische’ sneeuwvlokken...

20171214 Oceade180Buiten mag het dan wel guur weer zijn, vertoeven in een subtropisch zwemparadijs is nog steeds goedkoper dan een verre vlucht naar een tropische bestemming. En al is het dan wel 28 graden in Océade, toch zullen er meerdere keren per dag dikke ‘magische’ sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen in het golfslagbad.

Van 23 december tot en met 7 januari wordt het anders zo tropische Océade omgedoopt tot een heus winterparadijs!
De bezoekers kunnen er dan nog steeds genieten van een groots en gevarieerd aanbod aan glijbanen in België, maar tijdens MagicSnow@Océade zal het op verschillende tijdstippen tussen 11u00 en 19u00 sneeuwen. Voor de gelegenheid krijgt het waterpretpark een winterdecor en zal er kerstmuziek uit de luidsprekers schallen.

Vlakbij Océade bevindt zich ook Mini-Europa, het miniatuurpark dat met sluiting bedreigd wordt. Ook tijdens deze periode is het park geopend, en kun je dit leuk combineren met een bezoekje aan Océade. Het waterpretpark aan de Heizel is 1 van de belangrijkste toeristische bestemmingen van Brussel. De grootste troeven van Océade zijn de glijbanen, samen goed voor 640m aan glijplezier. Bovendien zijn ze uniek door hun verscheidenheid (snel, met banden, 1, 2 of 3 plaatsen,…) en hun exclusiviteit (de langste, snelste glijbaan) in ons land. Daarnaast vind je in Océade onder andere een golfslagbad, jacuzzi’s en een saunaruimte die in de prijs inbegrepen zijn.

20171214 Oceade640

Meer info op: www.oceade.be