Winter Slagharen 2017

Gevarieerd winterprogramma

Het Nederlandse Attractie- & Vakantiepark Slagharen is ook tijdens de wintermaanden geopend: tijdens Winter Slagharen kunnen bezoekers genieten van vele winterse extra's. Ook zijn meer dan 30 attracties en shows open voor het publiek.

20171216 Winterslagharen180Tijdens het winterseizoen kunnen bezoekers terecht in Attractie- & Vakantiepark Slagharen: verschillende attracties zijn geopend, er zijn diverse shows, een aangepast entertainment programma, leuke winterse activiteiten, en je kunt bovendien ook genieten van de tropische warmte in het waterpark Aqua Mexicana. 
In Slagharen zijn er verschillende overdekte avonturen te beleven, zodat bij minder weer de dag toch niet helemaal in het spreekwoordelijke water valt. Een ritje met de monorail brengt de bezoeker langsheen de verschillende attracties. Tijdens Winter Slagharen is er een aangepaste 4D film, namelijk Sleigh Ride. Uiteraard zijn er de vele familieattracties, de ene al wat spannender dan de andere, maar daarom niet minder leuk. Na een ritje in de Oldtimers of de 40-meter hoge Free Fall is er immers niets heerlijker dan even op te warmen bij het kampvuur en na te genieten met een beker warme chocolademelk of glühwein.

Geniet zeker en vast ook van het verrassende straatentertainment en de wervelende ijsshow Slagharen On Ice. De dag wordt afgesloten met Miracle of Lights: een lichtjesparade en een avondspektakel inclusief fonteinen, lasers en vuurwerk.

Maak van de koude winterdag een tropisch avontuur! Breng een bezoek aan het waterpark Aqua Mexicana met palmbomen, watervallen en alles wat daarbij hoort. Durf jij een afdaling te maken van de spannende glijbanen of vermaak jij je liever in de waterspeelplaats? Tot slot kom je even helemaal tot rust in de grootste whirlpool van Nederland. 
Aqua Mexicana is geopend op geselecteerde dagen in de maanden november en december en vervolgens dagelijks in de periode van 23 december 2017 tot en met 7 januari 2018 met variabele openingstijden. 

20171216 Winterslagharen640

Winter Slagharen is geopend in alle weekenden van november en december en vervolgens dagelijks in de periode van 23 december 2017 tot en met 7 januari 2018 van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Extra tip: geniet op 24, 25 en 26 december in de Big Jake Dinner House van een uitgebreid kerstbuffet inclusief softdrinks, koffie en thee. 
Meer info op slagharen.com