Cirque de Noël in Walibi

Aqualibi-pret in combinatie met circus

Om tijdens de winter toch een beetje warmte te vinden is een uitstapje naar een waterpretpark leuk. In Aqualibi kun je het plezier van het tropisch waterparadijs combineren met spektakel van het circus.

20171214 Aqualibi180Aqualibi zal er anno 2018 helemaal anders uitzien: het Waverse waterpretpark breidt uit. Bezoekers zullen dit vanaf de Paasvakantie kunnen ontdekken. Maar tijdens de Kerstvakantie is het waterparadijs van Walibi nog geopend.
Tijdens die Kerstvakantie krijgen de bezoekers bovendien de kans om hun bezoekje te combineren met een bezoek aan “Cirque de Noël”. Dit befaamde circus brengt al enkele jaren een kerstspektakel met acrobaten en jongleurs. Maar ook dieren zoals kamelen en paarden zorgen voor een onvergetelijke namiddag. In deze rood-witte circustent stijgen de temperaturen alvast bij het zien van al deze acts. 

Uiteraard niet zo warm als de 29° van Aqualibi. Heerlijk zwemmen en spelen terwijl het buiten sneeuwt. Het geeft alvast een warm gevoel tijdens deze koude periode.

20171214 Aqualibi640

Voor een toegang Aqualibi en het “Cirque de Noël” is er een speciaal combiticket voor 25€ per persoon, enkel te verkrijgen op www.aqualibi.be

Na de kerstvakantie sluit het waterpark dan haar deuren tot eind maart 2018 voor een complete metamorfose.