Gardaland Magic Winter 2017

Boom van Prezzemolo versierd

Gardaland viert meer dan een maand haar winterseizoen, met wat zij graag voorstellen als de meest magische kerst. Gardaland Magic Winter belooft alvast veel winters vertier waarbij bezoekers helemaal worden ondergedompeld in Kerstsfeer vol vrolijkheid en plezier!

20171214 GardalandWinter180Van 8 december 2017 tot en met zondag 7 januari 2018 verandert het Italiaanse themapark aan het Gardameer in Gardaland Magic Winter.
De belangrijkste attracties van het park zijn open, maar het park heeft tijdens deze periode uiteraard nog meer te bieden. Zo is er een betoverende en sprookjesachtige themasfeer en zijn er ontzettend veel nieuwe shows, zowel buiten als binnen.

Op het plein Piazza Valle dei Re vind je de glinsterende ijsbaan weer, om alleen of met je vrienden lekker op te schaatsen in de buitenlucht en waar je, als je de moed bijeen hebt geraapt, ook een paar prachtige pirouettes kunt proberen!
Op hetzelfde plein wordt een enorme speelruimte met sneeuw ingericht voor alle kinderen. Aan het einde van de middag komt door de straten van het hele park de kleurrijke Winter Parade langs. 

Helemaal nieuw in deze editie van Gardaland Magic Winter zijn de lampjes in de boom van Prezzemolo!
Midden in Fantasy Kingdom wordt deze gigantische boom - meer dan 25 meter hoog en even breed - versierd met lichtgevende rode, gouden en zilveren draden en duizenden gekleurde lampjes! En onder deze majestueuze kerstboom, zo geliefd bij groot en klein, wordt een groot podium begouwd voor een prachtige en meeslepende show aan het einde van de dag - De lampjes van de boom van Prezzemolo - met dansers en danseressen, zangers en zangeressen, de Kerstman en Prezzemolo.
En als klap op de vuurpijl aan het einde van de show een zware sneeuwval die het hele Fantasy Kingdom zal bedekken met een witte deken en de ogen van klein en groot met verwondering zal vullen.

20171214 GardalandWinter640

Gardaland Magic Winter begint met het lange weekend van 8, 9 en 10 december, gaat verder in de weekenden van 16-17 en 23-24 december en blijft daarna continu geopend van 26 december tot en met zondag 7 januari 2018 met openingstijden van het Park van 10.30 tot 18.00 uur.
En om de magie van het Park tijdens Gardaand Magic Winter het beste te beleven, bieden de Resorthotels fantastische initiatieven voor een korte vakantie, een kans om je helemaal onder te dompelen in de typische feestsfeer van deze magische periode van het jaar. Er zijn voordelige aanbiedingen voor overnachtingen in de periode van 7 december tot en met 6 januari 2018, met uitzondering van 24-25, 30 en 31 december en 1 januari 2018!