Nocturne AquaShow tijdens Kerstvakantie

Leuke trip naar Boudewijn Seapark

Na het succes van voorgaande jaren presenteert Boudewijn Seapark de 5e editie van de Nocturne AquaShow. Opnieuw zullen dolfijnen samen met de trainers het beste van zichzelf geven in een nieuwe productie.

20161223 BSP Kerstshow180Het dolfinarium wordt feeëriek verlicht. De hoofdrolspelers in dit spektakel zijn uiteraard de dolfijnen. Deze speciale show zit vol met video’s en videomapping. De passende muziek brengt de bezoeker volledig in kerstsfeer. Tot en met 8 januari kunnen de bezoekers aan het Brugse park kunnen genieten van dit spektakel.

Boudewijn Seapark biedt overigens de mogelijkheid om je bezoekje aan het dolfinarium te combineren met Bobo’s Indoor en Boudewijn IJspiste. Op die manier kun je als gezin er een gezellige daguitstap van maken. Bobo’s Indoor is een reuzengroot overdekt speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar. Deze indoor is meer dan 2.500 m² groot en telt 12 attracties. Er zijn voor de kids keileuke avonturenbanen en springkastelen waar je naar hartelust kunnen klauteren en klimmen. Er is ook een ballenbad, een kettingmolen, coole botsauto’s, een droptower, een 10 meter hoge klimvulkaan en een avontuurlijke speelkooi.
Voor een lekkere snack of warme maaltijd is er het restaurant van Bobo’s Indoor.

20161223 BSP Kerstshow640

Boudewijn IJspiste biedt schaatsplezier aan jong en oud. De ijsbaan is overdekt en 2.000 m² groot. Voor de kleintjes zijn er verstelbare schaatsen met dubbele ijzertjes beschikbaar vanaf
maat 23.