Winter Plopsaland

Plopsa-pretpark in kerstsfeer

Vanaf vandaag, zaterdag 10 december 2016, tot en met zondag 8 januari 2017 kunnen de bezoekers in Plopsaland De Panne weer terecht voor Winter Plopsaland. Het park is dan weer helemaal betoverd door de feeërieke kerstsfeer.

20161209 PlopsaWinter180Het Studio 100 pretpark in Adinkerke viert dit jaar de 10de editie van Winter Plopsaland. Met uitzondering van Kerstdag zelf en Nieuwjaarsdag kunnen de bezoekers terecht tot het einde van de Kerstvakantie om te genieten van de sprookjesachtige kerstsfeer, de prachtige animatie en een aangepast showprogramma. Duizenden twinkelende lichtjes, opgewekte kerstelfjes, talloze kerstbomen en betoverende kerstmuziek laten het pretpark meer schitteren dan ooit tevoren.

Behalve de attracties, die open zijn mits de weergoden anders beslissen, kunnen de Plopsa-bezoekers genieten van talrijke shows, extra kerstanimatie en activiteiten. Zo kunnen bezoekers enkele rondjes schaatsen op de gratis schaatspiste en staan talloze knisperende kampvuren verspreid doorheen het park.
Een feeërieke Winter Parade met fonkelende verlichte kostuums is dan weer de ideale afsluiter van een dagje Plopsaland. 

Van maandag 26 december tot en met vrijdag 30 december kunnen bezoekers extra lang genieten van de betoverende kerstsfeer tijdens de winternocturnes van Ketnet Kerst.
Een schitterend vuurwerk zorgt op deze dagen voor een magische afsluiter van een onvergetelijke dag winters pretparkplezier.

20161209 PlopsaWinter640

Voor meer informatie: www.plopsa.be