MagicSnow@Océade

Océade nog open tot 2018

Het gaat voor een allerlaatste keer sneeuwen in Océade. Met die "zwarte sneeuw" voor ogen, zou het de laatste keer zijn dat bezoekers mochten genieten van deze Brusselse attractie. Ondertussen kwam er toch een beetje zon...

20161124 OceadeSnow180Al jaren baden de Brusselse parken Océade en Mini-Europa in de twijfel omtrent hun toekomst. Nu heeft het waterpretpark toch nog 2 jaar extra gekregen tot oktober 2018 en wordt het miniatuurpretpark zelfs volledig geimplementeerd in de nieuwste plannen van het op de Heizel geplande shopping- en entertainmentpark NEO. 

Ondertussen was men al volop bezig aan de allerlaatste MagicSnow@Océade, die zal plaats vinden van 24 december tot en met 8 januari. Het tropische zwemparadijs wordt dan omgetoverd tot een ‘arctisch’ waterpretpark. Het mag er dan wel 28 graden zijn, toch zullen er meerdere keren per dag dikke ‘magische’ sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen in het golfslagbad.

Het anders zo tropische Océade wordt tijdens de kerstvakantie omgedoopt tot een heus winterparadijs! De bezoekers kunnen er dan nog steeds genieten van het grootste aanbod van glijbanen in België, maar tijdens MagicSnow@Océade zal het op verschillende tijdstippen van de dag ook sneeuwen.
Voor de gelegenheid krijgt het waterpretpark een winterdecor en zal er kerstmuziek uit de luidsprekers schallen.

20161124 OceadeSnow640

Voor meer informatie: www.oceade.be