Sint Weekends in de Plopsa-parken

Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt verwelkomen Sint

Afgelopen weekend konden de kinderen en ouders reeds genieten van de komst van de Sint in Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt, maar ook dit weekend en komend weekend gaat de pret verder...

20161122 PlopsaSint180Dit weekend, 26 & 27 november, en komend weekend, 3 & 4 december, verwelkomt Plopsaland De Panne Sinterklaas tijdens de VTMKZOOM Sint Weekends.
Bezoekers worden op deze dagen uitgenodigd om de goedheiligman en de (zwarte) Pieten toe te wuiven tijdens de intrede om 13u00.

Na zijn intocht kunnen bezoekers genieten van een knotsgekke VTMKZOOM Sint Show in het Plopsa Theater. De Pieten nemen de bezoekers tijdens deze show mee op een spannend avontuur vol dolle fratsen en leuke sinterklaasliedjes.
Na afloop van de show is het mogelijk om Sinterklaas een bezoekje te brengen op zijn troon.
Om de dag in pracht en praal af te sluiten krijgen alle kinderen tenslotte een zakje vol lekkers mee naar huis.

Ook in Plopsa Indoor Hasselt vinden nog Sint Weekends plaats op 20 & 27 november en 3 & 4 december.
Sinterklaas en zijn Pieten worden op deze dagen ontvangen tijdens een intrede. Aansluitend vindt er een troonmoment plaats waarbij alle kindjes de kans krijgen Sinterklaas persoonlijk te begroeten en hem een wenslijstje of mooie tekening te bezorgen.
Alle kinderen worden op het einde van de dag beloond met een leuke goodiebag vol lekkers.

OPGELET: Op zaterdag 26 november is Plopsa Indoor Hasselt reeds uitverkocht en dus niet meer toegankelijk voor het grote publiek.
  

20161122 PlopsaSint640

Voor meer informatie: www.plopsa.be.