Recordpoging schoen zetten in Toverland

Leuk Sinterklaasfestijn

Het Nederlandse Attractiepark Toverland wil in kader van de Sinterklaasperiode het wereldrecord ‘schoentje zetten’ verbreken. Daarom roept het themapark haar gasten ook op om een extra schoentje mee te nemen tijdens het Sinterklaasfestijn, dat in de weekenden van 19-20 en 26-27 november georganiseerd wordt.

20161113 ToverlandSint180Attractiepark Toverland staat hoog geëerd bezoek te wachten: de Sint en zijn Pieten brengen namelijk op vier verschillende dagen een feestelijk bezoek aan het park.
Bezoekers van Toverland worden opgeroepen om tijdens de weekenden van 19-20 en 26-27 november een extra schoen mee te nemen. Deze kunnen afgegeven worden aan de Tel-Piet in het park, die ervoor zorgt dat alle schoentjes geteld worden. Voor bezoekers die hun extra schoen vergeten zijn mee te nemen, zijn er leenschoentjes aanwezig van Shoetime / Durlinger. Uiteraard zullen alle schoenen gevuld huiswaarts keren.

Enkele Pieten zien hun kans schoon en gaan gezellig met de gasten mee in de attracties. Andere halen halsbrekende toeren uit al jonglerend en steltlopend.
De muziekpieten zorgen voor een muzikaal onthaal en een dansworkshop tijdens de pietendisco.

Met smart wachten we op de komst van de Sint in de speciale Sinterklaasshow. Uiteraard is er ook de gelegenheid om de goedheiligman te ontmoeten tijdens de meet & greet.

Meer informatie over het Sinterklaasfestijn is te vinden op: www.toverland.nl/sinterklaasfestijn

20161113 ToverlandSint640

In de winter kun je overigens elke dag genieten van een leuk dagje Toverland: beide overdekte themagebieden, Land van Toos en Magic Forest, zijn namelijk het hele jaar geopend. Het park is gelegen op ongeveer een uur en kwart rijden vanuit Antwerpen (via E34, tussen Eindhoven en Venlo)