British CARS & Lifestyle in Autotron

Uniek evenement op 9 en 10 maart

Autoliefhebbers opgelet! Op 9 en 10 maart vindt het evenement British CARS & Lifestyle plaats in Autotron. Het wordt omschreven als Nederlands grootste en gezelligste evenement voor liefhebbers van de Engelse auto. En, daar waar het hoort! 

Ondertussen is men reeds toe aan de 28e editie! Exclusieve Engelse merken, zoals Jaguar, Range Rover, Lotus, Aston Martin en Bentley staan gebroederlijk naast de klassiekers, zoals Austin Healey, MG, Rolls Royce, Triumph, Morgan en Classic Mini.
Naast deze pk’s is er ook ander moois te bewonderen én te kopen.

20190225 Autotron 1200800 1

Producten en muziek
Diverse producten uit het Verenigd Koninkrijk zijn te bezichtigen en te koop: antiek, kleding, sierraden, serviezen, stoffen, handgemaakte schoenen, laarzen, marmelade, fudge, delicatessen enzovoort.
Doe er nog een vleug entertainment bij zoals de Schotse doedelzak, Engelse popsongs en Ierse Pub muziek en je hebt echt een recept voor een geslaagd uitje.

20190225 Autotron 1200800 2

Een evenement voor mannen en vrouwen!
De dames kunnen zich vermaken tussen de lifestylestands en heerlijk snuffelen naar oud antiek, en uiteraard naar de blinkende bolides kijken. De heren vinden vaak dat ene missende auto-onderdeeltje. Al dit handelswaar komt van de andere zijde van het Kanaal en dat maakt het zo -letterlijk- uniek. 

Zelfs te koop
Vooroorlogse wagens of een super moderne Aston Martin zijn te bewonderen, én sommige zelfs te koop. Want wie vandaag de dag durft te investeren, krijgt geen spijt! En zoals altijd veel aandacht voor de prewar sportwagens van Bentley, Lagonda, Alvis en Riley.

20190225 Autotron 1200800 3

Sfeervol weekend
De bezoekers herken je aan hun groene jassen met een geruite petten op. Ze zijn gek op tradities en de Engelse cultuur. In de Pub drinkt men Guinness en is het “Time to Sing-along“. Het hele weekend zijn er optredens van leuke bands uit Engeland en Ierland. Kortom: op dit event maak je vrienden!

Info en foto's via Autotron