Lichtspektakel in Slagharen

Slagharen klaar voor de kerstvakantie

Het Nederlandse Attractie- & Vakantiepark Slagharen is klaar voor de kerstvakantie. Gasten kunnen in deze periode dagelijks genieten van meer dan 30 spannende attracties en een wervelende ijsshow. Als de schemering valt worden er in het attractiepark duizenden lichtjes ontstoken en start de magische Miracle of Lights parade.

20151220 SlagharenWinter180Overdekte avonturen in de winter
Tijdens de kerstvakantie kunnen bezoekers genieten van meer dan 30 spannende attracties. Een aantal van deze attracties zijn overdekt, waaronder de speciale 4D-film Winter Wonderland, speeltuin Phileas Funhouse en de Indoor Indian Pony Ride. Ook wordt er meerdere malen per dag een ijsshow opgevoerd onder de naam Slagharen On Ice.
"Het is belangrijk om op dagen van minder weer alternatieven aan te bieden", aldus director Marketing & Sales Niels Dijkstra. "Het nieuwe waterpark Aqua Mexicana met een groot binnengedeelte en spectaculaire glijbanen is hiervan een goed voorbeeld."

Miracle of Lights wegens succes verlengd
Het spectaculaire evenement Miracle of Lights is wegens succes verlengd. De bezoekers van het attractiepark kunnen daarom ook in de kerstvakantie de dag feestelijk afsluiten. De magische lichtjesparade en de betoverende slotshow met lasers en vuurwerk start onder voorbehoud van de weersomstandigheden om 17:00 uur.

20151220 SlagharenWinter640

Het attractiepark is in de kerstvakantie dagelijks van 11:00 uur tot 17:00 uur geopend. Er zijn ook verschillende overnachtingsmogelijkheden.
Voor meer informatie en tickets verwijzen we graag door naar de website www.slagharen.com