Uitbreiding voor ‘Africa by Light’

Winteravondevenement Beekse Bergen nog tot 17 januari

De wandelroute van ‘Africa by Light’ wordt vanwege de vele enthousiaste reacties en verwachte extra aanloop in de kerstvakantie verlengd met een traject van één kilometer. Bezoekers van het sfeervolle winteravondevenement in Safaripark Beekse Bergen komen vanaf vrijdag 18 december op het nieuwe routedeel onder meer langs de olifanten, die dan ook te bewonderen zijn in hun binnenverblijf.

20151217 BB AfricaByLight180"De reacties op ‘Africa by Light’ zijn zonder uitzondering superpositief. Bezoekers raken niet uitgepraat over de sfeer en genieten uitermate van de honderden lichtobjecten. Door de wandelroute te verlengen kunnen bezoekers nu nog 1000 meter langer genieten van al het moois dat ‘Africa by Light’ te bieden heeft. Het feit dat nu ook de olifanten te zien zijn in hun binnenverblijf is dan een mooi kerstcadeautje,"aldus parkmanager Niels de Wildt van De Beekse Bergen.

Safaripark Beekse Bergen verandert tijdens ‘Africa by Light’ in een feeëriek verlicht en kleurrijk wandeldomein. De honderden - vaak metershoge - lichtobjecten langs de inmiddels 2,5 kilometer lange route op de wandelsafari zorgen voor een betoverende sfeer. Van leeuwen tot neushoorns en van Afrikaanse taferelen tot prachtige lampionnen: het ziet er fantastisch uit. Het Afrikadorp biedt dankzij de aanwezigheid van horeca, entertainment, een grote kerstboom en kampvuren nog meer winterse gezelligheid.

20151217 BB AfricaByLight640

Daarnaast is het voor bezoekers mogelijk om in de ‘slaapkamers’ van de chimpansees, de neushoorns en nu dus ook de olifanten te kijken. De andere dieren liggen dan al op één oor en krijgen niets mee van het supersfeervolle Africa by Light.

Safaripark Beekse Bergen is voor ‘Africa by Light’ nog tot en met 17 januari geopend van 17.00 tot 21.00 uur (24 en 31 december gesloten). Overdag is het park te bezoeken tijdens de reguliere openingstijden. ’s Avonds krijgt ‘Africa by Light’ ruim baan.
Voor meer informatie en online kaartverkoop: www.africabylight.nl