Kerst op Landgoed Keukenhof

Hartverwarmend winters dagje

De koude lange december dagen vragen om warmte, licht en gezelligheid. Kerstfair "Kerst op Landgoed Keukenhof" biedt het ware Kerstgevoel op het prachtige Landgoed Keukenhof in Lisse.

20151119 Keukenhof Winter180Na het succes van de afgelopen acht jaren kunnen bezoekers deze winter maar liefst twee weekenden lang genieten van een winters dagje uit. Het weekend van 4 tot en met 6 december staat helemaal in het teken van ‘Lichtjesfeest’ en het daaropvolgende weekend, 11 tot en met 13 december, staat in het teken van ‘Dickens’. Kerstfair 2015 is beide weekenden wederom gratis toegankelijk en de perfecte plek om in de kerststemming te komen.

Wegens het grote succes van afgelopen jaar kunnen bezoekers zich dit jaar niet één, maar zelfs twee weekenden onderdompelen in de warme gezelligheid die Landgoed Keukenhof in Lisse biedt tijdens de koude winterdagen. Het weekend van 4, 5 en 6 december staat het landgoed in het teken van het Lichtjesfeest, waarbij het terrein prachtig versierd zal zijn. In de sferen van Charles Dickens’ beroemde novelle ‘A Christmas Carol’ zijn in het weekend van 11, 12 en 13 december volop Dickens kerstkoren te horen en word je verrast door rondlopend Dickens entertainment.

Tijdens de Kerstfair op Landgoed Keukenhof kun je al je kerstinkopen doen op de gezellige kerstmarkt. Geniet van heerlijk eten en drinken en de sfeervolle kerstkoren die prachtige liederen vertolken, shop voor mooie mode en accessoires, antiek, interieur en styling en natuurlijk volop kerstdecoraties. Daarnaast is er een open podium, waar zangers, zangeressen en bandjes de sterren van de hemel kunnen zingen. De kinderen worden niet vergeten met tal van sfeervolle activiteiten. Het kasteel is deze weekenden speciaal geopend voor bezoekers van de Kerstfair en wordt dit jaar prachtig aangekleed in kerstsferen door De Porseleinkast Lisse – Katwijk.

20151119 Keukenhof Winter640

Kom genieten van de gezellige en warme sfeer op Landgoed Keukenhof, het open podium, de Kerstmarkt, diverse kinderactiviteiten en nog veel meer.
De kerstfair op landgoed Keukenhof is gratis toegankelijk en de perfecte start van de Kerstvakantie.
Openingstijden:
Vrijdag 4 & 11 december 18:00 - 22:00 uur 
Zaterdag 5 & 12 december 11:00 - 22:00 uur
Zondag 6 & 13 december 11:00 - 18:00 uur

Kasteel:
Entree € 3,- per persoon. Kinderen tot vier jaar gratis.
Openingstijden (begane grond) Kasteel Keukenhof gedurende de kerstfair van 11:00 - 17:00 uur.
De kaartverkoop voor het kasteel sluit om 16:00 uur.

Kijk voor meer informatie, het programma en de kaartverkoop op http://www.kerstoplandgoedkeukenhof.nl