Kerstseizoen in Disneyland

Disneyland Paris viert kerst op magische manier

Disneyland Paris was de afgelopen dagen gesloten omwille van de nationale rouw die afgekondigd werd in Frankrijk. Maar nog tot en met 7 januari 2016 kunnen de bezoekers genieten van het magische Kerstseizoen.

20151116 Winter DisneyParis180Wie droomt er niet van om kerst al vroeg te vieren? Twee maanden lang staat het Disneyland Park in teken van de fijnste feestelijke tradities en de magie van kerstmis. Elke dag sneeuwt het op Main Street, U.S.A, neemt de Kerstman zijn intrek in Fantasyland én vieren de Prinsen en Prinsessen de magie van de winter in een prachtige show. Natuurlijk is Disney’s Christmas Parade terug en rijdt deze meerdere keren per dag door het Disneyland Park. En tijdens het kerstseizoen mag Frozen niet ontbreken! Vanaf deze week zijn de populaire helden terug om te zingen met de gasten in de Frozen Sing-along. De dag wordt afgesloten met het ontsteken van alle lichtjes in de majestueuze kerstboom en met een avondspektakel op het Kasteel van Doornroosje: Disney Dreams! of Christmas. 

Royal Christmas Wishes

De Disney Prinsessen en Prinsen houden van de festiviteiten tijdens het kerstseizoen! Tijdens Royal Christmas Wishes zie je al je favoriete Prinsen en Prinsessen op Castle Stage verschijnen! Aurora en Phillip (Doornroosje), Belle en haar Prins (Belle en het Beest), Ariel en Erik (De Kleine Zeemeermin), Sneeuwwitje en haar Prins (Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen), Assepoester en haar Prins (Assepoester), Rapunzel en Flynn (Rapunzel), Tiana en Naveen (De Prinses en de Kikker) en Jasmine en Prins Ali (Aladdin). Ze zijn er allemaal om de feestelijke kerstfestiviteiten mee te vieren!
Drie keer per dag op Castle Stage

Disney’s Christmas Parade

Ook tijdens het kerstseizoen kan je de prachtige kerstparade bewonderen in het Disneyland Park. Niemand minder dan de Kerstman in zijn arrenslee komt tezamen met Elfjes en Mickey en zijn vrienden.
Drie keer per dag door Main Street, U.S.A.  

Frozen is terug

De magie van de winter zonder Frozen is niet meer voor te stellen! Afgelopen zomer hebben meer dan 500.000 gasten genoten van de Frozen Sing-Along en deze winter is de show terug! De show, in een prachtig ijslandschap, combineert zang en dans met elkaar waarbij de gasten ook kunnen deelnemen. De beroemde zusjes Anna en Elsa brengen, samen met hun trouwe vrienden Kristoff en Olaf, de show tot leven en geven de ervaring van Frozen live een extra dimensie. In de show worden de volgende liedjes gezongen: “Do you wanna build a snowman?”, “In Summer”, “Love is an open door” en “Let it go”.
De Sing-along is te zien in Chapparal Theatre, zes keer per dag, twaalf keer per dag in het weekend.

Tegenover de Sing-along bij Cottonwood Creek Ranch, worden gasten uitgenodigd om het marktplein te bezoeken dat is geïnspireerd op het Koninkrijk van Arendelle. Ga hier op de foto in de sfeer van Frozen. Meisjes kunnen hier omgetoverd worden tot Disney prinsesjes voor een dag!
Tenslotte rijden Anna en Elsa meerdere keren per dag door het Park in een speciale koets tijdens: Frozen: A Royal Welcome.
Frozen: a Royal Welcome, drie keer per dag

 

20151116 Winter DisneyParis640   

Merida “moediger” dan ooit in Frontierland

Merida, bekend door haar sterke karakter, rood golvend haar, haar behendigheid met pijl en boog en haar opmerkelijke gave om haar familie te laten veranderen in beren…
Bezoekers kunnen met Merida op de foto in het Disneyland Park! 

Drie bezoeken van de Kerstman

De Kerstman keert dit jaar terug naar Disneyland Paris voor maar liefst drie speciale bezoeken. Gasten kunnen met de Kerstman op de foto in Ontmoet Mickey Mouse, waar hij zijn eigen lodge heeft. De Kerstman is hier tot en met 25 december te ontmoeten. Natuurlijk is de Kerstman ook te zien in zijn slee in de kerstparade omringt door Kwik, Kwek en Kwak! De Kerstman sluit de avond af bij Mickey’s Magical Christmas Lights waar hij elke avond aan de zijde van Mickey en Minnie de lichtjes in de grote kerstboom ontsteekt.  

Mickey’s Magical Christmas Lights

Op Town Square staat een kerstboom van wel 24 meter hoog. Aan het einde van de dag, net voor de avondshow Disney Dreams! of Christmas, worden de duizenden lampjes in de kerstboom en in heel Main Street, U.S.A. ontstoken tijdens Mickey’s Magical Christmas Lights show, georkestreerd door Mickey, Minnie en de Kerstman!
Twee keer per dag 

Disney Dreams! of Christmas

Disney Dreams! of Christmas is een fantastisch avondspektakel vol vuurwerk, projecties, special effecten en fonteinen dat zich afspeelt op en voor het Kasteel van Doornroosje. Het Kasteel verandert in een glinsterend winterdecor, waarin Olaf de sneeuwpop uit Frozen je meeneemt naar een magische show vol klassieke Disney figuren met verbluffende effecten en een grappige Toy Story versie van het sprookje De Notenkraker. En natuurlijk mag de tophit “Let it Go” gezongen door Elsa uit Frozen niet ontbreken!