Laatste Duck Trophy in Océade

Definitieve sluiting op 30 september

Het Brusselse waterpretpark Océade sluit definitief zijn deuren op 30 september. Vele bezoekers willen dan ook nog een laatste keer het waterpark bezoeken. Zo ook tijdens de Paasvakantie waar een laatste keer de Duck Trophy wordt georganiseerd.

20180404 Oceade DuckTrophy180Niet iedereen is gewonnen voor de traditionele paaseierenzoektocht. In Océade kunnen bezoekers alvast genieten van een origineel alternatief: de Duck Trophy. Van dinsdag 3 tot en met zondag 8 april wordt een deel van Océade dagelijks vanaf 11u30 tot 16u30 omgevormd tot een gigantische eendenpoel. 

Honderden plastic eendjes in felle kleuren dobberen rond in het waterparadijs. Aan jou de uitdaging om er in beperkte tijd zo veel mogelijk uit het water te vissen! Het is de bedoeling om het juiste exemplaar eruit te vissen, want dan mag je als bezoeker draaien aan het Rad van Fortuin. Misschien win jij dan wel één van de leuke pakketten met goodies, kortingsbonnen of gratis tickets voor Océade! En ook al heb je niets gewonnen, snoepjes zijn er voor iedereen.

Sinds januari telde Océade 48% meer bezoekers. Vele bezoekers haasten zich om zich nog een laatste keer te amuseren voordat het waterpretpark definitief zijn deuren sluit op 30 september.

20180404 Oceade DuckTrophyVIEW1200900

Meer info op: www.oceade.be