Winterweken in Attractiepark Toverland

3 Magische Winteravonden

Ook tijdens de kerstvakantie is er van alles te beleven in het Nederlandse Attractiepark Toverland. Twee weken lang kunnen bezoekers genieten van een prachtig winterlandschap met versierde pleinen en duizenden lichtjes. De winterse sfeer bereikt zijn piek tijdens drie magische winteravonden. De tirolerband, het gospelkoor, de Laserman show en de vele winterse lekkernijen zorgen voor een onvergetelijke avond uit voor het hele gezin.

20141211-ToverlandWinter180Van 20 december t/m 4 januari organiseert Attractiepark Toverland de Magische Winterweken.
Op het Winterplein in de Magic Forest is er het atelier van Archibaldus, de toverstafmaker: elke dag helpt hij de bezoekers ontdekken welke toverstaf het beste bij ze past.
Op het plein kunnen de bezoekers alvast genieten van warme chocolademelk met slagroom, erwtensoep, warme wafels of andere lekkernijen.

Nieuw dit jaar is het Magische Winterhuis. In dit huis worden je winterse toverkrachten op de proef gesteld. Kun jij de ijsprinses laten ontwaken of de Kerstman laten zingen? Echte tovenaars kunnen het zelfs laten sneeuwen.

De spectaculaire Laserman show, die dagelijks om 17u00 te zien is, is de ideale afsluiter van een winters dagje Toverland. Tijdens de Magische Winterweken zijn naast het Land van Toos ook de attracties in de Magic Forest en het Troy-gebied geopend.
De Magische Vallei is gesloten.

Op 28, 29 en 30 december is Toverland geopend tot 22u00. In het Land van Toos word je warm ontvangen door gospel gezang. En met oude ambachten, zoals houtsnijden, glasblazen en kaarsen maken, kom je in de Magic Forest met zijn vrolijke Tirolerband helemaal in de wintersportsfeer.
Kies jij ervoor om toch het donker in te gaan en een ritje te wagen in Troy? Warm je handen dan nog even bij het kampvuur en luister naar het Charles Dickens koor, voordat je weer een ritje waagt!

20141211-ToverlandWinter640

Voor het complete programma tijdens de kerstvakantie, openingstijden en tickets: www.toverland.nl/kerstvakantie.