Disneyland Paris viert Kerst in stijl

De nieuwe Prinsessen zijn de Kerststerren

Van 9 november 2014 t/m 7 januari 2015 kunnen bezoekers genieten van het winterseizoen in Disneyland Parijs, waarbij nieuwe prinsessen de sterren zullen zijn van dit moment.

20141115-DisneyWinter180Twee maanden lang viert Disneyland Paris Kerst in stijl met allerlei verrassingen voor jong en oud: zo duiken de sterren uit de animatiefilms Brave en Frozen op. De Schotse prinses Merida uit de Pixar-film Brave duikt voor de allereerste keer op in Disneyland Paris. Bezoekers krijgen de kans om haar te ontmoeten in Casey’s Corner, die voor de gelegenheid volledig ingericht is naar het thema van de film. Ook de prinsessenzusjes uit Frozen, Anna en Elsa, staan klaar in Princess Pavilion in Fantasyland om kinderen en ouders te ontmoeten. In de andere Disney-parken is gebleken hoe populair de karakters uit Frozen zijn, en zij passen helemaal in de spirit van Kerstmis.

Net als andere jaren hoopt het park door middel van de Disney magie en het sprookjesachtige karakter van de winter en meer bepaald de Kerst, om bezoekers te lokken. Het park baadt dan ook een een winters sfeertje met een gigantische Kerstboom, ontmoetingen met Disney figuren in hun feestoutfits en uiteraard ook de Kerstman! En het ultieme ingrediënt voor een magische Kerst : sneeuwvlokjes die iedere dag neerdwarrelen over Main Street, U.S.A.

Ook dit jaar staat de Parade weer helemaal in het thema van Kerstmis. Disneyhelden halen voor de gelegenheid hun allermooiste kostuums uit de kast. Felgekleurde gebakken lekkernijen, gigantische zuurstokken en Mickey-vormige peperkoeken mannetjes. Disney’s Christmas Parade verrast de bezoekers meermaals per dag in aanwezigheid van de Kerstman, samen met Mickey, Minnie, Goofy, Knabbel en Babbel, Donald, Daisy, hun schattige neefjes Kwik, Kwek en Kwak en ieders favoriete fee: Tinker Bell! Sinds vorig jaar rijden de sterren uit Frozen ook mee, met de immens populaire Olaf de sneeuwman als absolute eyecatcher.

Een zeer leuk moment is de eerste show van de avond “Magical Christmas Wishes”: de magische verlichting van de 24 meter hoge kerstboom, die werd versierd met bijna duizend verschillende decoratie elementen, stuk voor stuk pareltjes.

En als kers op de taart : de adembenemende show Disney Dreams! of Christmas. Olaf, de gekke sneeuwman uit de film Frozen, is de perfecte gastheer van deze fantastische productie met projecties, fonteinen, speciale effecten en vuurwerk. Bekende personages uit de wereld van Disney komen tot leven in projecties op het Kasteel van Doornroosje. Kortom, Kerst wordt een magische belevenis!

20141115-DisneyWinter640

Wees er snel bij om een ultiem weekendje te boeken in Kerstsfeer. Combineer eventueel de magie van Disney met kerstshopping in Parijs, of geniet van de luxe van een Disney-hotel. De mensen bij Kristof Holidays kunnen u alvast verder helpen bij het vinden van het ideale arrangement voor uw wensen.

KristofHolidays300150-Disney-winter