Sint komt aapjes kijken in Beekse Bergen

Speciale Sinterklaas-activiteiten

Nog eventjes wachten en dan zet Sinterklaas ook weer voet op Nederlandse bodem in de Beekse Bergen. Op 23 november komt Sinterklaas letterlijk aapjes kijken. Natuurlijk mogen ook de Pieten niet ontbreken. Zij vrolijken zowel het Safari- als Vakantiepark Beekse Bergen op met hun aanwezigheid.

20141105-DrievanSint-BeekseBergen180Tijdens de weekends van 21/22/23 en 28/29/30 november kan men een zogenaamd ‘Sinterklaas-weekend’ boeken op het Vakantiepark Beekse Bergen. Als gast is men verzekerd van een heleboel Sinterklaas- en Pietenpret, precies zoals dit kinderfeest bedoeld is. Op de aankomstvrijdag worden gasten vanaf 15u00 bij de receptie begroet door de even grappige als muzikale Pietenpopgroep ‘Drie van Sint’ die om 19.00 uur een spetterend optreden geeft in de Africaclub.

Op zaterdag en zondag kunnen bezoekers zich dan inschrijven voor een Pieten-bezoek (eventueel met presentjes) in de eigen Jungalow. Op zaterdag is het smullen geblazen met het FamilieBuffet en/of het Pieten Pannenkoeken-Festijn. Tijdens het Pieten Pannenkoeken-Festijn mogen kinderen onbeperkt pannenkoeken eten en deze samen met de Pieten versieren! Daarnaast is er voor ieder kind een leuk cadeautje.

Op Safaripark Beekse Bergen zijn er op zaterdag 22 en zondag 23 november nog veel meer Sinterklaas-activiteiten. Daarbij kunnen kinderen een officieel Pietendiploma verdienen door stempels te verzamelen bij de verschillende onderdelen. Bij de entree kunnen kinderen met de FotoPiet op de foto. In het Kongorestaurant mogen zij samen met de ChocoladePiet lekkernijen zoals pepernoten, spekjes en taaitaai aaneen rijgen en die vervolgens in de chocoladefontein dompelen. Hartstikke leuk en lekker! Heel gezellig en speciaal is ook de speciale Pietenbussafari.

20141105-DrievanSint-BeekseBergen640

Het bezoek van Sinterklaas zelf aan de Beekse Bergen staat voor zondag 23 november op het programma. Om 13u30 komt de goedheiligman aan in het Safaripark. Hij bezoekt daar de chimpansees en heeft voor hen ook cadeaus bij zich. Na het aapjes kijken vertrekt Sint om 15u00 weer naar zijn volgende adres. Maar ook daarna is er nog volop Pietenvertier.